Ο Taika Waititi "έκραξε" τα πλήκτρα των MacBooks μόλις κέρδισε το πρώτο του Oscar

“Με κάνουν να θέλω να γυρίσω στο PC”
10 Φεβρουαρίου 2020 10:08
Ο Taika Waititi "έκραξε" τα πλήκτρα των MacBooks μόλις κέρδισε το πρώτο του Oscar

Ο σκηνοθέτης του Thor: Ragnarok, Taika Waititi, κέρδισε το πρώτο του Oscar διασκευασμένου σεναρίου για το Jojo Rabbit, ωστόσο όταν ρωτήθηκε αργότερα για το τι θα πρέπει να απαιτήσουν οι σεναριογράφοι από τους παραγωγούς, ο Waititi αποφάσισε να εκφράσει τα παράπονά του για τα MacBook της Apple.

Η Apple πρέπει να φτιάξει αυτά τα πληκτρολόγια. Είναι αδύνατον να γράψεις σε αυτά – έχουν γίνει χειρότερα. Με κάνει να θέλω να γυρίσω στο PC. Επειδή στα πληκτρολόγια των PCs η επαναφορά για τα δάχτυλά σου είναι πολύ καλύτερη. Σηκώστε χέρια όσοι χρησιμοποιείτε ακόμα PC. Ξέρετε τι εννοώ. Είναι πολύ καλύτερα πληκτρολόγια. Τα πληκτρολόγια της Apple είναι απαίσια. Ειδικά όσο τα laptops εξελίσσονται τα πληκτρολόγια χειροτερεύουν. Και έχω θέμα με τον ώμο μου, δεν ξέρω πως το λέτε εδώ, με ενοχλεί ο τένοντας που πάει από τον αγκώνα στο μεγάλο δάχτυλο. Ξέρετε τι εννοώ αν γράφετε. Πρέπει να φτιάξετε αυτά τα πληκτρολόγια. Το WGA πρέπει να κάνει κάτι.

Δε γνωρίζουμε ποιο MacBook χρησιμοποιεί ο Waititi αλλά η Apple έχει αντικαταστήσει τα ρηχά Butterfly πληκτρολόγια στο νέο MacBook Pro με νέου σχεδιασμού πλήκτρα, ωστόσο τα butterfly πληκτρολόγια έχουν κατακλύσει την αγορά αφού κοντεύουν 5 έτη χρήσης πλέον στα laptops της εταιρίας.

Η Razer δεν έχασε ευκαιρία και έσπευσε να προσφέρει ένα ολοκαίνουριο Razer Blade στον Waititi, δίνοντάς του ταυτόχρονα συγχαρητήρια για το Oscar.