Διέρρευσαν επίσημες εικόνες του Galaxy S20 και των Galaxy Buds+

Μαζί με τεχνικές πληροφορίες
05 Φεβρουαρίου 2020 11:25
Διέρρευσαν επίσημες εικόνες του Galaxy S20 και των Galaxy Buds+

Δεν έχουν απομείνει πολλά κρυφά για τις συσκευές που θα δούμε στο Unpacked event της Samsung στις 11 Φεβρουαρίου, καθώς έχουν διαρρεύσει σχεδόν τα πάντα για τη σειρά Galaxy S20, το Galaxy Z Flip και τα Galaxy Buds+ ακουστικά. Τώρα έρχεται μια πιο επίσημη διαρροή, αφού η Samsung ανάρτησε “κατά λάθος” στο website της εικόνες του Galaxy S20 και τις εντόπισε το WinFuture πριν κατέβουν.

Οι εικόνες επιβεβαιώνουν την ονομασία του τηλεφώνου κάνοντας αυτούς που ακόμα υποστήριζαν πως θα ονομάζεται Galaxy S11 να σιωπήσουν. Διακρίνονται επίσης η οπή της selfie κάμερας και η διάταξη των πίσω καμερών, ενώ βλέπουμε και μία νέα γκρι θήκη.

Τα νέα Galaxy Buds+ επίσης δεν κράτησαν κάτι κρυφό, αφού μαζί με φωτογραφία ο γνωστός leaker Evan Blass αποκάλυψε και όλα τα χαρακτηριστικά τους. Έρχονται λοιπόν σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με τον προκάτοχό τους. Το μέγεθος παραμένει ίδιο και αλλάζει μόνο το βάρος, αφού ενσωματώθηκε μεγαλύτερη μπαταρία που κρατά πλέον σχεδόν το διπλάσιο σε ώρα αναπαραγωγής. Η φόρτιση είναι επίσης ταχύτατη.

Σημαντικό το γεγονός πως πλέον τα Buds+ θα έχουν ένα woofer και ένα tweeter σε κάθε ακουστικό, ενώ προστέθηκε και δεύτερο εξωτερικό μικρόφωνο για βελτίωση της ποιότητας των κλήσεων. Η Samsung θα κυκλοφορήσει μάλιστα και ξεχωριστή εφαρμογή για το iOS όπως βλέπετε και στην εικόνα παραπάνω. Τέλος, η τιμή τους θα είναι μόλις $20 παραπάνω από την προηγούμενη γενιά.