Αυτό θα είναι το Galaxy Z Flip της Samsung (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αρκετά μακρόστενη οθόνη
03 Φεβρουαρίου 2020 09:00
Αυτό θα είναι το Galaxy Z Flip της Samsung (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοφιλής leaker, Ben Geskin, ανέβασε στο Twitter του ένα βίντεο το οποίο υποστηρίζει πως είναι το πρώτο hands-on του νέου αναδιπλούμενου smartphone της Samsung, του Galaxy Z Flip. Επιβεβαιώνοντας τις μέχρι τώρα φήμες, η συσκευή αναδιπλώνει κάθετα, θυμίζοντας τα παλιά flip phones.

Όσο η συσκευή είναι διπλωμένη χωράει στην παλάμη του χεριού, διαθέτει μία μικρή εξωτερική οθόνη όπου διακρίνεται η ώρα, η ημερομηνία και το επίπεδο της μπαταρίας, ενώ φαίνεται να έχει και μία διπλή κάμερα. Όταν η συσκευή αναδιπλωθεί, η οθόνη φαίνεται να γίνεται αρκετά μακρόστενη, με έντονα bezels και μία οπή στο πάνω μέρος για την selfie κάμερα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αποκαλύπτονται σε αυτό το λίγων δευτερολέπτων βίντεο. Ωστόσο οι έως τώρα φήμες κάνουν λόγο για οθόνη 6.7 ιντσών με ανάλυση 2.636x1080, η οποία θα αποτελείται από εξαιρετικά λεπτό γυαλί αντί για πλαστικό. Εσωτερικά μάλλον θα βρούμε τον Snapdragon 855+, με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ δε θα διαθέτει audio jack και θύρα για microSD.

Το Galaxy Z Flip θα αποκαλυφθεί λογικά στο Unpacked event της Samsung στις 11 Φεβρουαρίου.