Το Apple TV+ έχει περισσότερους συνδρομητές από το Disney+

Ο πόλεμος των streaming πλατφορμών
28 Ιανουαρίου 2020 09:45
Το Apple TV+ έχει περισσότερους συνδρομητές από το Disney+

Το Netflix βλέπει την παντοδυναμία του να απειλείται στον τομέα των streaming πλατφορμών, αφού ολοένα και περισσότεροι κολοσσοί μπαίνουν στο “παιχνίδι”. Ο φαινομενικά δυνατότερος αντίπαλος είναι το Disney+, αφού διαθέτει franchises όπως τα Star Wars και τη Marvel. Πρόσφατη αναφορά της Wall Street Journal κάνει λόγο μάλιστα για 23.2 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ωστόσο την έκπληξη έρχεται να την κάνει το Apple TV+ το οποίο εκτιμάται στα 33.6 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ και το Hulu διαθέτει 31.8 εκατομμύρια.

Ωστόσο η επιτυχία του ίσως να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο ακούγεται, αφού το Apple TV+ δίνεται δωρεάν με κάθε αγορά νέας Apple συσκευής. Συγκεκριμένα, δίνεται δωρεάν πρόσβαση για ένα έτος και έτσι παραμένει άγνωστο πόσοι χρήστες θα συνεχίσουν να πληρώνουν το Apple TV+ όταν λήξει το δωρεάν έτος. Αξίζει όμως να σημειώσουμε πως τα €4.99 που ζητάει το Apple TV+ ανά μήνα είναι αρκετά φθηνότερα από τις τιμές που ζητούν άλλες streaming υπηρεσίες. Επιπλέον, αναμένονται νέα shows και παραγωγές στη νέα σχετικά πλατφόρμα, για να την κάνει πιο ενδιαφέρουσα για τους χρήστες.