Το Amazon Music ξεπέρασε τους 55 εκατομμύρια συνδρομητές

Δίνει στη δημοσιότητα για πρώτη φορά τον αριθμό χρηστών του
24 Ιανουαρίου 2020 09:53
Το Amazon Music ξεπέρασε τους 55 εκατομμύρια συνδρομητές

Την τριάδα των κορυφαίων music streaming πλατφορμών μετά το Spotify και το Apple Music έρχεται να συμπληρώσει η Amazon, η οποία για πρώτη φορά αποκαλύπτει επίσημα τον αριθμό χρηστών του Amazon Music. Σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα λοιπόν το Amazon Music κατάφερε να ξεπεράσει τους 55 εκατομμύρια χρήστες.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από μία χρονιά εξαιρετικής ανάπτυξης, όπου η βάση του Amazon Music είδε 50% αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση των πελατών μας στο Amazon Music. Η στρατηγική μας είναι μοναδική και όπως οτιδήποτε κάνουμε στην Amazon, όλα ξεκινούν από τους πελάτες μας. – Steve Boom, Αντιπρόεδρος Amazon Music

Την επιτυχία του το Amazon Music την οφείλει στην ελαστικότητα και την πληθώρα των πακέτων που διαθέτει. Αντίθετα με το Apple Music που προσφέρει μόνο επί πληρωμή συνδρομή ή το Spotify που έχει επί πληρωμή και δωρεάν, το Amazon Music προσφέρει επιλογές σε αυτούς που θέλουν μία καλύτερη ποιότητα στον ήχο, σε αυτούς που προτιμούν μία πιο παραδοσιακή streaming υπηρεσία ή σε αυτούς που θέλουν να κάνουν streaming σε μία μόνο συσκευή. Τέλος, υπάρχει και η επιλογή του οικογενειακού πακέτου, ενώ ακόμα και αυτοί που δε διαθέτουν Prime συνδρομή ή κάποια συνδρομή στο Amazon Music Unlimited, μπορούν να ακούσουν playlists και ραδιοφωνικούς σταθμούς δωρεάν.