Το αναδιπλούμενο Motorola Razr θα καθυστερήσει λόγω υπερβολικής ζήτησης

Δεν προλαβαίνετε τις προπαραγγελίες για το 2019
24 Δεκεμβρίου 2019 09:52
Το αναδιπλούμενο Motorola Razr θα καθυστερήσει λόγω υπερβολικής ζήτησης

Στις 26 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες του νέου αναδιπλούμενου smartphone Motorola Razr. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον δυνατόν, αφού η εταιρία ανακοίνωσε πως τόσο οι προπαραγγελίες όσο και η κυκλοφορία του τηλεφώνου αναβάλλονται προσωρινά, χωρίς να δίνονται νέες ημερομηνίες. Ο λόγος; Η υπερβολική ζήτηση του τηλεφώνου που έπιασε απροετοίμαστη την εταιρία.

Από την ανακοίνωσή μας το Νοέμβριο, το νέο Motorola Razr έχει συναντήσει αναπάντεχο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον από τους καταναλωτές. Η ζήτηση είναι υψηλή και ως αποτέλεσμα, ξεπέρασε γρήγορα τις προβλέψεις μας. Η Motorola αποφάσισε να προσαρμόσει το χρόνο των προπαραγγελιών και της κυκλοφορίας για να ανταποκριθεί καλύτερα στη ζήτηση. Εργαζόμαστε για να διαπιστώσουμε την κατάλληλη ποσότητα και το πρόγραμμα για να διασφαλίσουμε πως περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση στο Razr κατά την κυκλοφορία του. Αναμένουμε σημαντική αλλαγή σε σχέση με το αρχικό μας χρονοδιάγραμμα.

Να θυμίσουμε πως το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Motorola θα έρθει στην τιμή των $1.500 ενώ θα ενσωματώνει Snapdragon 710, 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και 16MP κύρια κάμερα.

Tags: