Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Το αναδιπλούμενο Motorola Razr θα καθυστερήσει λόγω υπερβολικής ζήτησης

Δεν προλαβαίνετε τις προπαραγγελίες για το 2019

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Το αναδιπλούμενο Motorola Razr θα καθυστερήσει λόγω υπερβολικής ζήτησης

Στις 26 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες του νέου αναδιπλούμενου smartphone Motorola Razr. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον δυνατόν, αφού η εταιρία ανακοίνωσε πως τόσο οι προπαραγγελίες όσο και η κυκλοφορία του τηλεφώνου αναβάλλονται προσωρινά, χωρίς να δίνονται νέες ημερομηνίες. Ο λόγος; Η υπερβολική ζήτηση του τηλεφώνου που έπιασε απροετοίμαστη την εταιρία.

Από την ανακοίνωσή μας το Νοέμβριο, το νέο Motorola Razr έχει συναντήσει αναπάντεχο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον από τους καταναλωτές. Η ζήτηση είναι υψηλή και ως αποτέλεσμα, ξεπέρασε γρήγορα τις προβλέψεις μας. Η Motorola αποφάσισε να προσαρμόσει το χρόνο των προπαραγγελιών και της κυκλοφορίας για να ανταποκριθεί καλύτερα στη ζήτηση. Εργαζόμαστε για να διαπιστώσουμε την κατάλληλη ποσότητα και το πρόγραμμα για να διασφαλίσουμε πως περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση στο Razr κατά την κυκλοφορία του. Αναμένουμε σημαντική αλλαγή σε σχέση με το αρχικό μας χρονοδιάγραμμα.

Να θυμίσουμε πως το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Motorola θα έρθει στην τιμή των $1.500 ενώ θα ενσωματώνει Snapdragon 710, 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και 16MP κύρια κάμερα.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.