Η Samsung έχει πουλήσει 1 εκατομμύριο Galaxy Fold

Κρίνεται ήδη επιτυχημένη η πορεία του
13 Δεκεμβρίου 2019 10:19
Η Samsung έχει πουλήσει 1 εκατομμύριο Galaxy Fold

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics, Young Sohn, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του TechCrunch Disrupt στο Βερολίνο πως η εταιρία έχει καταφέρει να πουλήσει ήδη 1 εκατομμύριο Galaxy Fold. Και με νόημα τόνισε:

Νομίζω πως το σημαντικό είναι πως πουλάμε ένα εκατομμύριο από αυτό το προϊόν. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνθρωποι που θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν στα $2.000.

Ο Sohn εξήγησε επίσης τη στρατηγική της Samsung να κυκλοφορεί προϊόντα για να πάρει την άποψη του κοινού για αυτά, “feedback το οποίο δε θα παίρναμε ποτέ αν κρατούσαμε το τηλέφωνο στο εργαστήριο”. Ουσιαστικά ο Sohn δικαιολόγησε το αρχικό launch του Galaxy Fold και την άμεση απόσυρσή του μόλις διαπιστώθηκαν τα προβλήματα τα οποία είχε. Όταν ο Matt Burns του TechCrunch τον ρώτησε αν θεωρεί πως η εταιρία έπραξε σωστά που πούλησε ουσιαστικά μία beta συσκευή αξίας $2.000, ο Sohn απάντησε θετικά αναφέροντας τα νούμερα πωλήσεων ως το λόγο.

Τα νέου τύπου προϊόντα και οι νέες τεχνολογίες έχουν τα προβλήματά τους, ωστόσο η απόφαση της Samsung να διαθέσει τη συσκευή στο κοινό έφερε στην επιφάνεια τις αδυναμίες της. Αδυναμίες τις οποίες δεν είχε εντοπίσει η εταιρία όσο είχε τη συσκευή στα εργαστήριά της και τις διόρθωσε χάρη στις απόψεις του κοινού.

Αναφορές μέσων κάνουν λόγο για αύξηση της παραγωγής της Samsung σε 6 εκατομμύρια Galaxy Fold μέσα στο 2020.