Ford vs Tesla | Επανάληψη της κόντρας ζητάει ο Αντιπρόεδρος της Ford

Παρήγγειλε ήδη ένα Cybertruck για μία δίκαιη δοκιμή
26 Νοεμβρίου 2019 10:36
Ford vs Tesla | Επανάληψη της κόντρας ζητάει ο Αντιπρόεδρος της Ford

Το F-150 της Ford είναι το πιο δημοφιλές αγροτικό όχημα στις ΗΠΑ με τεράστια διαφορά στις πωλήσεις από το δεύτερο. Δεν ήταν τυχαίο λοιπόν που ο Elon Musk διάλεξε αυτό για να βάλει απέναντι από το Cybertruck του σε μία κόντρα ρυμούλκησης. Στο video που έδωσε στη δημοσιότητα, το Cybertruck παρέσυρε με ευκολία το F-150.

Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν την αξιοπιστία του εγχειρήματος και ανάμεσά τους ήταν και ο διάσημος αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson, ο οποίος έσπευσε να τονίσει πως το μεγαλύτερο βάρος αποτελεί την πηγή της πρόσφυσης και όχι η δύναμη της μηχανής, με το Cybertruck να έχει το πλεονέκτημα αφού οι μπαταρίες του δίνουν βάρος και στους δύο άξονες. Μάλιστα στην αντίδραση του Musk απάντησε τονίζοντας πως το F-150 είχε μόνο πίσω κίνηση και δεν ήταν φορτωμένο, μετατρέποντας την επίδειξη σε κόντρα πρόσφυσης και όχι ισχύος μηχανής.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος της Ford X, Sunny Madra, ο οποίος ζήτησε από τον Musk να του στείλει ένα Cybertruck για να κάνουν μία δίκαιη δοκιμή. Η απάντησης του Musk κάνει τη νέα κόντρα Ford – Tesla ίσως ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και από την κόντρα Porsche – Tesla.