Το Cybertruck της Tesla έχει κατακτήσει το Internet και μετρά ήδη 200 χιλιάδες παραγγελίες

Ο Elon Musk αποκαλύπτει νέες πληροφορίες
25 Νοεμβρίου 2019 09:43
Το Cybertruck της Tesla έχει κατακτήσει το Internet και μετρά ήδη 200 χιλιάδες παραγγελίες

Μπορεί η αποκάλυψη του Cybertruck της Tesla να μην κύλισε όπως θα ευχόταν ο Elon Musk, αφού το άθραυστο γυαλί της εταιρίας έσπασε στην παρουσίαση. Αυτό δεν φαίνεται πως στάθηκε ωστόσο εμπόδιο για όσους εντυπωσιάστηκαν από το όχημα. Συγκεκριμένα, ο Musk αποκάλυψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πως μέσα στις πρώτες 48 ώρες η Tesla έλαβε 146 χιλιάδες παραγγελίες. Λίγο αργότερα αποκάλυψε πως οι παραγγελίες έχουν φτάσει τις 200 χιλιάδες.

Μάλιστα, ο Musk επισήμανε ότι η εξαιρετική αυτή εμπορική πορεία επιτεύχθηκε χωρίς διαφημίσεις. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως η παρουσίαση γέννησε τόσα memes που έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης παγκοσμίως στα social media.

Τέλος, ο Musk αποκάλυψε γιατί το αυτοκίνητο έχει τέτοια εμφάνιση. Όπως εξήγησε, το εξωτερικό μέταλλο είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται σε διαστημόπλοια της SpaceX. Αυτό το κάνει εξαιρετικά άκαμπτο και πολύ δύσκολο στην επεξεργασία, επομένως η πιο 'γωνιακή' εμφάνιση κάνει ευκολότερη την κατασκευή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σχετικά tweets, καθώς και ένα βίντεο επίδειξης όπου το Cybertruck ρυμουλκεί ανάποδα ένα Ford.