Η απόκρυψη των likes στο Instagram έρχεται σε παγκόσμια κλίμακα

Η εταιρία σπεύδει να καθησυχάσει τους influencers
15 Νοεμβρίου 2019 10:46
Η απόκρυψη των likes στο Instagram έρχεται σε παγκόσμια κλίμακα

Λίγες μόλις μέρες μετά την επέκταση των δοκιμών του Instagram στην απόκρυψη των likes στα posts στις ΗΠΑ, ο social media κολοσσός ανακοινώνει πως επεκτείνει τις δοκιμές του σε παγκόσμια κλίμακα. Με ένα post στο Twitter αποκάλυψε πως η απόκρυψη του αριθμού των likes θα δοκιμαστεί σε επιλεγμένες περιοχές και χρήστες από όλο τον κόσμο.

Σημειώνει μάλιστα πως το feedback που έχει πάρει από τις δοκιμές σε Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία είναι ιδιαίτερα θετικό και ανυπομονεί για τις απόψεις ενός ευρύτερου, παγκόσμιου κοινού.

Το Instagram σπεύδει να καθησυχάσει και τους influencers οι οποίοι έχουν κάνει την πλατφόρμα δουλειά πλήρους εργασίας, λέγοντας πως καταλαβαίνει τις ανησυχίες τους και σκέφτεται τρόπους να επικοινωνούν την αξία τους στους συνεταίρους τους.

Ο ίδιος ο CEO του Instagram, Adam Mosseri, δήλωσε την προηγούμενη βδομάδα πως “η ιδέα πίσω από αυτό είναι να μειώσουμε την πίεση στο Instagram, να το κάνουμε να μην είναι ένας διαγωνισμός”.

Θα πάρουμε αποφάσεις που θα ζημιώσουν την επιχείρηση αν είναι καλές για την ευεξία και την υγεία των ανθρώπων, επειδή πρέπει να ωφελήσουν την επιχείρηση μακροπρόθεσμα.