Τέλος το Netflix σε ορισμένες Samsung τηλεοράσεις από 1η Δεκεμβρίου 

Επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας

Τέλος το Netflix σε ορισμένες Samsung τηλεοράσεις από 1η Δεκεμβρίου

Σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση προέβη η Samsung, η οποία μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της γνωστοποίησε πως ορισμένα παλιότερα μοντέλα τηλεοράσεων θα σταματήσουν να υποστηρίζουν το Netflix. Συγκεκριμένα, από την 1η Δεκεμβρίου μερικές τηλεοράσεις του 2010 και του 2011 (αυτές που έχουν C ή D μετά τον αριθμό του μεγέθους στον κωδικό μοντέλου) θα εμφανίσουν ένα μήνυμα που θα τονίζει ότι το Netflix δεν υποστηρίζεται πλέον σε αυτή τη συσκευή.

Αυτό σημαίνει πως η ενσωματωμένη λειτουργία θα αποσυρθεί. Για να συνεχίσετε να βλέπετε Netfllix σε αυτές τις τηλεοράσεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια συνδεδεμένη συσκευή, όπως είναι για παράδειγμα οι κονσόλες (PlayStation, Xbox) ή κάποιος άλλος media player.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της Samsung πατώντας εδώ ενώ και η Samsung Ελλάδας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2019 – Η Samsung ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV.

Η λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix μπορεί να βρεθεί στο netflix.com/compatibledevices."

7 σχολιο(α)