Ο νέος Microsoft Edge με Chromium βάση θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

Αποκαλύφθηκε το νέο του λογότυπο
05 Νοεμβρίου 2019 13:51
Ο νέος Microsoft Edge με Chromium βάση θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

Η Microsoft ανακοίνωσε πως ο ανανεωμένος της Edge browser που βασίζεται στην open source Chromium πλατφόρμα της Google, θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου για τα Windows 10, Windows 7, Windows 8 και macOS.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών που θα συμπεριληφθούν στην τελική έκδοση συγκαταλέγεται η δυνατότητα συγχρονισμού των κωδικών, του ιστορικού, των αγαπημένων και των ρυθμίσεων μεταξύ Windows, macOS, iOS και Android συσκευών, καθώς και η νέα ενσωματωμένη tracking protection τεχνολογία της Microsoft.

Πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας, η αμερικανική εταιρία αποκάλυψε και το νέο λογότυπο και εικονίδιο του Edge. Έπειτα από 20 περίπου χρόνια που το ‘e’ συνοδεύει τους browsers της εταιρίας, ένα νέο λογότυπο έρχεται να το αντικαταστήσει. Το νέο σύμβουλο μοιάζει αρκετά με κύμα και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Η Microsoft ετοιμάζει και μερικά νέα χαρακτηριστικά για τον Edge που αφορούν τους εταιρικούς της πελάτες. Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση του Chromium Edge πατώντας εδώ.