Το περίφημο Moto 360 επέστρεψε

Στο περίπου...
31 Οκτωβρίου 2019 10:41
Το περίφημο Moto 360 επέστρεψε

Οι πρώτες μέρες των wearables δεν ήταν πολύ ελκυστικές από πλευράς design. Μπορεί να ήταν λειτουργικά, αλλά ήταν χοντροκομμένα και άσχημα. Για αυτό η Motorola τάραξε τη βιομηχανία όταν παρουσίασε ένα smartwatch το οποίο έμοιαζε ουσιαστικά με ρολόι. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά και το design παίζει πλέον κυρίαρχο ρόλο στα smartwatches.

Η Motorola έχει αρκετά χρόνια να αναβαθμίσει το Moto 360 αλλά τώρα φαίνεται πως επέστρεψε…στο περίπου. Αντί να κατασκευάσει η ίδια το νέο Moto 360 έδωσε τα ηνία σε μία εταιρία ονόματι eBuyNow. Πρόκειται για παρόμοια περίπτωση με αυτήν της Nokia και της HMD Global ή αυτή της BlackBerry και της TCL, όπου η εταιρία κατασκευάζει το νέο smartwatch για λογαριασμό της Motorola μέσω μίας συμφωνίας συνεργασίας και παραχώρησης αδειών.

Το νέο Moto 360 διαθέτει τον Snapdragon Wear 3100, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Στο λογισμικό έχουμε το Wear OS της Google. Υπάρχει δυνατότητα always-on display και fast charging το οποίο θα γεμίζει την μπαταρία σε μία ώρα. Η μπαταρία θα διαρκεί τρεις μέρες. Το νέο Moto 360 θα γίνει διαθέσιμο το Δεκέμβριο στην τιμή των $350 και οι προπαραγελίες ξεκινούν το Νοέμβριο.