Ο Elon Musk δωρίζει ένα εκατομμύριο δέντρα για το #TeamTrees του MrBeast

Ακολούθησε άμεσα ο Jack Dorsey του Twitter
30 Οκτωβρίου 2019 10:53
Ο Elon Musk δωρίζει ένα εκατομμύριο δέντρα για το #TeamTrees του MrBeast

Η πρωτοβουλία του MrBeast για να φυτέψει 20 εκατομμύρια δέντρα φαίνεται πως βρίσκει υποστηρικτές με…βαθιές τσέπες. Έως τώρα οι κορυφαίες συμβολές με πέντε μηδενικά ήταν αυτές του MrBeast και του Alan Walker. Το #TeamTrees όμως φαίνεται πως κίνησε το ενδιαφέρον του Elon Musk, ο οποίος με απόλυτα casual ύφος ρώτησε στο Twitter πού φυτεύονται τα δέντρα και τί είδους δέντρα είναι αυτά, για να λάβει απάντηση από τον Marques Brownlee τον οποίον φαίνεται πως εμπιστεύεται δηλώνοντας “OK φαίνεται νόμιμο, θα δωρίσω 1 εκατομμύριο δέντρα”.

Το YouTube, το οποίο είναι αρωγός στην προσπάθεια του MrBeast, έσπευσε να επιβεβαιώσει πως πρόκειται για νόμιμη διαδικασία και δεσμεύτηκε να δωρίσει αυτό το επόμενο εκατομμύριο.

Έκτοτε οι χρήστες του Twitter ζητούν και από τους άλλους μεγάλους CEO των τεχνολογικών εταιριών να κάνουν αντίστοιχες κινήσεις, κάνοντάς τους tag στο Twitter. Σχεδόν αμέσως ανταποκρίθηκε και ο Jack Dorsey του Twitter δωρίζοντας ακόμα $150.000. Να θυμίσουμε πως κάθε δολάριο ισοδυναμεί με ένα δέντρο και έως τώρα έχουν μαζευτεί $7 εκατομμύρια συμπεριλαμβανομένης της δωρεάς του Musk.