Το Razer Junglecat μετατρέπει το Android τηλέφωνό σας σε...Nintendo Switch (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα νέα χειριστήρια της Razer
30 Οκτωβρίου 2019 10:07
Το Razer Junglecat μετατρέπει το Android τηλέφωνό σας σε...Nintendo Switch (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Razer ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου mobile gamepad για το τηλέφωνό σας, ονόματι Junglecat. Το χειριστήριο μοιάζει υπερβολικά με τα Joy-Cons του Nintendo Switch, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Υπόσχεται άμεση απόκριση με low latency σύνδεση Bluetooth, η μπαταρία του αντέχει 100 ώρες gaming πριν το φορτίσετε, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία του δευτερεύοντος μοχλού μέσω του Razer Gamepad app για μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις.

Τώρα όσον αφορά τη συμβατότητα, το Razer Junglecat υποστηρίζει τρεις μεγάλες Android ναυαρχίδες, το Razer Phone 2, το Samsung Galaxy S10 Plus και το Huawei P30 Pro. Στην ερώτηση αν θα υποστηριχτούν περισσότερα τηλέφωνα, η Razer δήλωσε πως “θα συνεχίσουμε να εκτιμούμε τις ανάγκες των ενδιαφερομένων πελατών και θα τις καλύψουμε ανάλογα”. Στην περίπτωση που δε διαθέτετε μία από αυτές τις συσκευές, τα gamepads μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ασύρματα controllers ενωμένα με τη μικρή “γέφυρα” που αναγράφει το λογότυπο της Razer και βλέπετε στις φωτογραφίες. Η ίδια διαμόρφωση μπορεί να λειτουργήσει και σε PC.

Το Razer Junglecat είναι ήδη διαθέσιμο στην τιμή των €119.99.