AirPods Pro | Η Apple αποκαλύπτει τα νέα ακουστικά της

Με noise cancellation
29 Οκτωβρίου 2019 09:18
AirPods Pro | Η Apple αποκαλύπτει τα νέα ακουστικά της

Τα AirPods είναι ένα από τα πιο πετυχημένα σε πωλήσεις προϊόντα της Apple και ενώ μπορεί να υστερούν σε ποιότητα ήχου μπροστά σε άλλα ασύρματα ακουστικά, τα μειονεκτήματά τους υπερκαλύπτονται από την ευκολία χρήσης και τη σταθερή σύνδεση που διαθέτουν. Τώρα όμως η Apple θέλει να ξεχωρίσει και στην ποιότητα του ήχου και αποκάλυψε τα AirPods Pro. Τα ακουστικά δεν ανακοινώθηκαν σε κάποιο ειδικό event, αλλά απλά εμφανίστηκαν στο site της Apple.

Τα AirPods Pro έρχονται με νέο σχεδιασμό, καλύτερη ποιότητα ήχου και noise cancellation. Η Apple τα έκανε μάλιστα ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα για αυτούς που θέλουν να τα χρησιμοποιούν στο γυμναστήριο. Έχουν δύο μικρόφωνα ενσωματωμένα τα οποία χρησιμοποιεί η noise cancellation λειτουργία, ενώ υπάρχει και Adaptive EQ, το οποίο αυτόματα προσαρμόζει τον ήχο των ακουστικών βάσει του σχήματος του αυτιού.

Η μπαταρία των AirPods Pro προσφέρει 4.5 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής, ενώ ένα λεπτό φόρτισης στη θήκη τους προσφέρει μία ώρα αναπαραγωγής με συνολικό χρόνο μπαταρίας τις 24 ώρες. Η ίδια η θήκη υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ενώ στην ενσύρματη η Apple επιμένει στη Lightning θύρα. Τώρα όμως έρχεται και με αντάπτορα από Lightning σε USB-C στη συσκευασία.

Τα ελαστικά tips σιλικόνης των ακουστικών προσφέρουν καλύτερη σφράγιση και σταθερότητα στο αυτί και έρχονται σε τρία μεγέθη. Η Apple προσφέρει ένα test μάλιστα το οποίο σας βοηθά να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς, “μετρώντας το επίπεδο ήχου στο αυτί και συγκρίνοντάς του με τον ήχο που εκπέμπεται από το ηχείο”.

Τα AirPods Pro έρχονται στα καταστήματα στις 30 Οκτωβρίου στην τιμή των $249.