Η Apple αποκαλύπτει τα νέα Beats Solo Pro

Με τεράστια μπαταρία
18 Οκτωβρίου 2019 10:54
Η Apple αποκαλύπτει τα νέα Beats Solo Pro

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι το σημείο που “πονάνε” τα περισσότερα ασύρματα headphones. Σε αυτόν τον τομέα δίνει βάση η Apple με τα νέα Beats Solo Pro ακουστικά που αποκάλυψε, σημειώνοντας πως η μπαταρία μπορεί να αντέξει 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής η οποία φτάνει ακόμα και τις 40 ώρες με απενεργοποιημένο το Noise Cancelling και το Transparency.

Τα ακουστικά διαθέτουν ενεργό noise cancelation, ανίχνευση και μπλοκάρισμα περιβαλλοντικού θορύβου, ενώ μπορούν να αξιολογήσουν και την εφαρμογή των ακουστικών στα αυτιά και να ρυθμίσουν τον ήχο βάσει “διαρροών από μαλλιά, σκουλαρίκια, διαφορετικού σχήματος αυτιά και κινήσεις του κεφαλιού”. Με την Transparency λειτουργία τα ακουστικά αφήνουν τον περιβάλλοντα θόρυβο να περνάει από τα ακουστικά για τις περιπτώσεις που χρειάζεστε να ακούτε αυτά που γίνονται γύρω σας, όπως για παράδειγμα όταν διασχίζετε ένα δρόμο.

Τα Beats Solo Pro ενσωματώνουν το H1 chip της Apple το οποίο βρίσκουμε και στα AirPods και έτσι μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τη Siri. Τα ακουστικά έρχονται σε διάφορα χρώματα επιλεγμένα από τον Pharrell Williams και είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από το site της Apple στην τιμή των $300.