Instagram | Τέλος στην παρακολούθηση των likes και των σχολίων των φίλων σας

Αφαιρεί την καρτέλα δραστηριότητας αυτών που ακολουθείτε
08 Οκτωβρίου 2019 08:30
Instagram | Τέλος στην παρακολούθηση των likes και των σχολίων των φίλων σας

Το Instagram θα αφαιρέσει ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά αυτών που τους αρέσει να κατασκοπεύουν τους φίλους τους, την καρτέλα “Following” στις ειδοποιήσεις. Ξεκινώντας από αυτήν την εβδομάδα, η καρτέλα “Ακουλουθείτε” εξαφανίζεται. Για την ιστορία, αυτή η καρτέλα δείχνει τα likes και τα σχόλια που κάνουν τα άτομα που ακολουθείτε, ενώ αποκαλύπτει και τα νέα accounts τα οποία ακολούθησαν. Είναι προσβάσιμη μέσω της καρτέλας των ειδοποιήσεων (καρδιά) όπου εκεί βλέπετε και τα likes, τα σχόλια και τους νέους ακολούθους του δικού σας λογαριασμού.

Το Instagram ισχυρίζεται πως αφαιρεί αυτό το χαρακτηριστικό επειδή δε χρησιμοποιείται πολύ και δεν το ξέρουν αρκετοί χρήστες.

Οι χρήστες δεν ήξεραν πως η δραστηριότητά τους εμφανίζεται. Οπότε έχεις μία λειτουργία η οποία δεν εξυπηρετεί το σκοπό της, αλλά εκπλήσσει τους ανθρώπους όταν εμφανίζεται η δραστηριότητά τους. Η απλότητα ήταν αυτό μας έκανε να το αποφασίσουμε.

Η καρτέλα “Discover” εξυπηρετεί πολύ καλύτερα το σκοπό της εύρεσης νέου περιεχομένου. Εξάλλου, είναι κοινό μυστικό πως η καρτέλα “Following” χρησιμοποιείται κυρίως από το έτερον ήμισυ και η απόφαση του Instagram σίγουρα θα κάνει κάποιους να νευριάσουν και κάποιους…να αγαλλιάσουν.