Το Galaxy S10 παίρνει τα software χαρακτηριστικά του Note 10

Βελτιώσεις στην κάμερα και υποστήριξη DeX
25 Σεπτεμβρίου 2019 10:21
Το Galaxy S10 παίρνει τα software χαρακτηριστικά του Note 10

Το νέο update των Galaxy S10, S10+ και S10e, θα περιλαμβάνει software χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικά στο Galaxy Note 10. Συγκεκριμένα, στον τομέα της κάμερας έχουμε πλέον Live Focus σε καταγραφές video τόσο για την οπίσθια όσο και για την εμπρόσθια κάμερα, Night mode για την εμπρόσθια κάμερα, Super Steady video σε hyperlapse mode και AR Doodle, το live σχεδιασμό αντικειμένων επαυξημένης πραγματικότητας στο χώρο.

Επιπλέον το update θα φέρει το ανασχεδιασμένο DeX της Samsung το οποίο θα σας επιτρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε οποιοδήποτε υπολογιστή, αντί να χρειάζεστε ξεχωριστό σύστημα οθόνης. Ουσιαστικά το DeX έχει μεταφερθεί μέσα στο τηλέφωνο και μία απλή USB-C σύνδεση είναι αρκετή για να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές σας μέσα από ένα desktop περιβάλλον.

Οι firmware εκδόσεις είναι οι G970FXXU3ASIG, G973FXXU3ASIG και G975FXXU3ASIG για τα Galaxy S10e, Galaxy S10 και Galaxy S10+ αντίστοιχα. Προς το παρόν η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει να διατίθεται σε Γερμανία και Ελβετία, οπότε σύντομα θα φτάσει και στην Ελλάδα.