Το Galaxy Fold είναι πιο ευαίσθητο από τα τυπικά smartphones 

Και η Samsung σας δίνει οδηγίες για τη φροντίδα του

Το Galaxy Fold είναι πιο ευαίσθητο από τα τυπικά smartphones

Το ανασχεδιασμένο Galaxy Fold παρουσιάστηκε στην IFA διορθώνοντας πολλά από τα προβλήματα της πρώτης έκδοσης, ωστόσο παραμένει μία ευαίσθητη συσκευή που θέλει παραπάνω προσοχή στη χρήση της από τα smartphones που έχουμε συνηθίσει. Για αυτό το λόγο, η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα ένα video το οποίο δίνει οδηγίες στο χρήστη για το τι να κάνει και τι να μην κάνει, όσον αφορά τη συσκευή.

Καταρχάς υπενθυμίζει πως η οθόνη του Galaxy Fold έρχεται ήδη με προστασία οθόνης και δε χρειάζεται κάποια άλλη, ωστόσο καλεί τους χρήστες να είναι “απαλοί στην αφή”. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης του τηλεφώνου “εμπνεύστηκε από την ακρίβεια των μηχανισμών των ρολογιών”, ο χρήστης πρέπει όμως να κρατά το νερό και τη σκόνη μακριά.

Τέλος, οι μαγνήτες που χρησιμοποιεί για το κλείσιμο της συσκευής, μπορεί να επηρεάσουν κοντινά μεταλλικά αντικείμενα. Έτσι, όταν το έχετε στην τσέπη ή την τσάντα σας σιγουρευτείτε πως δεν υπάρχει κάποιο κλειδί ή κέρμα που μπορεί να γρατζουνίσει τη συσκευή. Η Samsung καλεί μάλιστα και αυτούς που διαθέτουν κάποια συσκευή μέσα στο σώμα τους (όπως ένα βηματοδότη) να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν την αγορά.

Το video κλείνει με την Galaxy Fold Premier Service η οποία σας δίνει άμεση πρόσβαση σε ειδικούς της Samsung για καθοδήγηση και υποστήριξη σχετικά με το τηλέφωνο.

1 comment(s)

End of content

No more pages to load