Το επόμενο τηλέφωνο της Oppo θα φορτίζει πλήρως σε μισή ώρα

Έρχεται η SuperVOOC 2.0 τεχνολογία φόρτισης των 65W
19 Σεπτεμβρίου 2019 10:54
Το επόμενο τηλέφωνο της Oppo θα φορτίζει πλήρως σε μισή ώρα

Η ταχεία φόρτιση της πλειοψηφίας των τηλεφώνων σήμερα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ώρα για να φορτίσει πλήρως τη συσκευή. Ωστόσο η νέα τεχνολογία της Oppo υπόσχεται να βελτιώσει δραματικά αυτό το χρόνο.

Πρόκειται για την SuperVOOC 2.0 τεχνολογία φόρτισης των 65W, η οποία υπόσχεται να φορτίσει μία μπαταρία των 4.000mAh σε μόλις 30 λεπτά. Το πρώτο τηλέφωνο που θα ενσωματώσει τη νέα τεχνολογία θα είναι το gaming smartphone Reno Ace το οποίο θα παρουσιαστεί στις 10 Οκτωβρίου.

Με τη χρήση νιτριδίου του γαλλίου (GaN) η Oppo βελτιώνει την απόδοση ενώ ταυτόχρονα μειώνει και το μέγεθος του αντάπτορα. Η SuperVOOC 2.0 τεχνολογία θα περιοριστεί στις ναυαρχίδες, ενώ για τα υπόλοιπα τηλέφωνα θα διατίθεται η VOOC 4.0 τεχνολογία των 30W που φορτίζει πλήρως μπαταρία 4.000mAh σε 73 λεπτά.

Ωστόσο ήρθε ακόμα μία έκπληξη από την Oppo, η οποία παρουσίασε τεχνολογία ασύρματης φόρτισης των 30W. Με την Wireless VOOC λοιπόν, ένα τηλέφωνο των 4.000mAh μπορεί να φορτίσει πλήρως και ασύρματα μέσα σε 80 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί πως θα μπορεί να φορτίζει και Qi συσκευές των 5W ή των W10, ενώ θα αποσυνδέεται αν εντοπίσει ξένα μεταλλικά αντικείμενα στο pad.