iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max με τριπλή κάμερα

Τα ισχυρότερα τηλέφωνα της Apple
10 Σεπτεμβρίου 2019 21:54
iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max με τριπλή κάμερα

Για πρώτη φορά η Apple ονομάζει Pro τα νέα της iPhone με τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Οι αντικαταστάτες των iPhone XS και XS Max διατηρούν τις 5.7 και 6.5 ίντσες αντίστοιχα, η OLED οθόνη όμως ονομάζεται πλέον “Super Retina XDR” λόγω της βελτιωμένης υποστήριξης dynamic range, τα 1.200 nits φωτεινότητα και την 2.000.000/1 αντίθεση. Όπως και στο iPhone 11 έτσι και στα Pro μοντέλα έχουμε το νέο A13 Bionic. Στους χρωματισμούς έχουμε Space Grey και Silver, ένα νέο χρυσό και ένα Midnight Green με ματ υφή. Το “ισχυρότερο γυαλί” που έχει δημιουργήσει η Apple προστατεύει τις νέες συσκευές από τυχαίες πτώσεις, ενώ η αδιαβροχοποίηση αντέχει έως και 4 μέτρα βάθος.

Το ατού των νέων iPhone Pro είναι φυσικά οι κάμερες οι οποίες είναι πλέον τρεις από 12MP η κάθε μία. Η κύρια κάμερα διαθέτει οπτική σταθεροποίηση και f/1.8, η ultra-wide έχει 120 μοίρες πεδίο και f/2.4 και η telephoto έχει οπτική σταθεροποίηση και f/2.0. Διαθέτει και εδώ Night Mode, ενώ σύντομα θα διατεθεί και ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Deep Fusion”. Σε αυτό το mode το τηλέφωνο καταγράφει εννέα συνολικά φωτογραφίες για να τις συνδυάσει με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και να προσφέρει μία εικόνα εκπληκτικής λεπτομέρειας χωρίς θόρυβο. Στο video τα τηλέφωνα θα μπορούν να καταγράφουν και με τις δύο κάμερες ταυτόχρονα με το Filmic Pro, άγνωστο όμως αν θα έχει αυτή τη δυνατότητα η default εφαρμογή της κάμερας. Όλες οι κάμερες θα μπορούν να καταγράφουν video 4K στα 60fps, φροντίζοντας να περνούν απαρατήρητες οι αλλαγές σε χρώματα και έκθεση όταν αλλάζει ο φακός.

Το Face ID θα λειτουργεί με μεγαλύτερες γωνίες λήψης, θα υπάρχει ένας 18W φορτιστής στη συσκευασία για ταχεία φόρτιση, ενώ υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία. Το iPhone 11 Pro υπόσχεται 4 ώρες περισσότερες από το XS και το iPhone 11 Pro Max πέντε ώρες περισσότερες από το XS Max.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν την Παρασκευή και η κυκλοφορία ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου. Το iPhone 11 Pro θα ξεκινά από τα $999 και το iPhone 11 Pro Max από τα $1.199.