Logitech MX Master 3 | Το καλύτερο ποντίκι γίνεται ακόμα καλύτερο

Ανακοινώθηκε μαζί με το Logitech MX Keys
05 Σεπτεμβρίου 2019 10:57
Logitech MX Master 3 | Το καλύτερο ποντίκι γίνεται ακόμα καλύτερο

Τα MX Master ποντίκια της Logitech είναι από τα πιο δημοφιλή ποντίκια στην αγορά, λόγω του εργονομικού τους design, της ασύρματης σύνδεσης, των επιλογών παραμετροποίησης των πλήκτρων και φυσικά το χαρακτηριστικό click της Logitech. Το MX Master 2S ήταν το πιο πρόσφατο μοντέλο και κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια. Τώρα, στα πλαίσια της IFA 2019, έρχεται το MX Master 3 και φαίνεται να περιέχει μία πληθώρα αναβαθμίσεων.

Καταρχάς η Logitech αντιμετώπισε το θέμα του θορύβου στο scroll, χρησιμοποιώντας ένα μαγνητικό design που ονομάζει MagSpeed Scroll Wheel και υπόσχεται αθόρυβη χρήση. Η απαλότητα και η ταχύτητα του scroll παραμένει, με την εταιρία να ισχυρίζεται πως θα μπορείτε να κατέβετε 1.000 γραμμές κειμένου σε ένα δευτερόλεπτο. Ο Darkfield αισθητήρας των 4.000 DPI μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις επιφάνειες, ακόμα και γυαλί.

Στο design δεν έχουν αλλάξει πολλά και το MX Master 3 διατηρεί τη γνώριμη μορφή του. Η μπαταρία υπόσχεται χρήση 70 ημερών με μία φόρτιση, ενώ επιτέλους ενσωματώνεται θύρα USB-C. Το Logitech MX Master 3 θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο μήνα στην τιμή των €109.

Μαζί παρουσιάστηκε και το MX Keys, ένα backlit πληκτρολόγιο με πλήκτρα χαμηλού προφίλ, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με το MX Palm Rest, ένα αποσπώμενο wrist rest για στήριξη καρπού το οποίο μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά. Ποντίκι και πληκτρολόγιο προσφέρουν τις πλήρεις δυνατότητές τους με το Logitech Flow λογισμικό σε Windows και macOS. Το πληκτρολόγιο θα το βρείτε επίσης στα €109, ενώ αν αγοράσετε το MX Master 3 μαζί με το MX Keys στα €218 θα πάρετε δώρο το MX Palm Rest.

Tags: