Το Galaxy Note 10 τα πάει καλύτερα από τον προκάτοχό του

Οι προπαραγγελίες ξεπέρασαν αυτές του Note 9
31 Αυγούστου 2019 08:03
Το Galaxy Note 10 τα πάει καλύτερα από τον προκάτοχό του

Μία καλή αρχή φαίνεται να έχει κάνει το Galaxy Note 10 στην αγορά αφού οι προπαραγγελίες της συσκευής στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει αυτές του Galaxy Note 9 πέρυσι, σύμφωνα πάντα με την Samsung. Συγκεκριμένα, το Galaxy Note 10+ επικρατεί με συντριπτικό ποσοστό έναντι του Galaxy Note 10, ενώ η επιλογή του χρώματος Aura Glow είναι ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών, ενισχύοντας την τάση της αγοράς προς τα ιριδίζοντα χρώματα. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα – 30 Αυγούστου 2019 – Στη δέκατη επέτειο από την εμφάνιση της σειράς Galaxy, η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε πως η σειρά Galaxy Note10 ξεπέρασε τις προ-παραγγελίες του Galaxy Note9 το 2018.

Με ποσοστό 35% των πωλήσεων, η απόχρωση Aura Glow είναι από τις πλέον δημοφιλέστερες επιλογές χρώματος smartphone, αναδεικνύοντας την τάση των καταναλωτών να επιλέγουν ποικιλομορφία.

Ακόμα, οι Έλληνες καταναλωτές φαίνεται να προτιμούν τις μεγαλύτερες συσκευές, υψηλής απόδοσης, με το  Galaxy Note 10+ να αποτελεί το 80% των προ-παραγγελιών.

Με Cinematic Infinity Οθόνη, χωρίς πλαίσια (bezel-less), το πιο εξελιγμένο S Pen και τα υπερσύγχρονα εργαλεία για τη λήψη εκπληκτικών βίντεο και φωτογραφιών, το Galaxy Note10 έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει απρόσκοπτα την επαγγελματική και προσωπική ζωή, καθώς και εκθαμβωτικό σχεδιασμό με ισχυρή απόδοση.

Για πρώτη φορά, το Note 10 διατίθεται σε δύο μεγέθη: Το Galaxy Note10 απευθύνεται σε χρήστες του Note που αναζητούν τη δύναμη του S Pen σε πιο συμπαγή μορφή, ενώ το Galaxy Note10+ διαθέτει την μεγαλύτερη από ποτέ Cinematic Infinity Οθόνη 6,8 ιντσών. Τα δεδομένα που αποθηκεύονται και στις δύο συσκευές είναι προστατευμένα χάρη στην πλατφόρμα Samsung Knox που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή από το chip, παρέχοντας ασφάλεια υψηλού επιπέδου, ώστε να προστατεύει τα δεδομένα από διάφορες επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του κακόβουλου λογισμικού.

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του Τμήματος Κινητών Συσκευών της Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Για πολλά χρόνια, η σειρά Galaxy Note έχει βοηθήσει τους πιστούς φίλους της σειράς Note σε όλη την Ευρώπη να επιδιώξουν τα όνειρά τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Το Galaxy Note10 είναι η εξέλιξη της σειράς, που επιτρέπει στους καταναλωτές να προάγουν την παραγωγικότητα και δημιουργικότητά τους. Η θετική ανταπόκριση των Ελλήνων καταναλωτών, όπως αποτυπώνεται βάσει των προ-παραγγελιών, είναι ενθαρρυντική, καθώς με τη σειρά Note10 παρέχουμε στο κοινό περισσότερες επιλογές από ποτέ».