DJI Osmo Mobile 3 | Αναβαθμισμένο gimbal για το κινητό σας

Αναδιπλούμενο για εύκολη μεταφορά
14 Αυγούστου 2019 10:32
DJI Osmo Mobile 3 | Αναβαθμισμένο gimbal για το κινητό σας

Ένα μήνα μετά το Ronin SC, το gimbal της DJI για mirrorless κάμερες, η εταιρία παρουσιάζει το νέο της gimbal για κινητά. Ο λόγος για το Osmo Mobile 3, η τρίτη προσθήκη της DJI στη σειρά των mobile gimbal, η οποία έρχεται για να λύσει τα προβλήματα της δεύτερης και να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά.

Το νέο ατού του Osmo Mobile 3 είναι πως είναι αναδιπλούμενο, προσφέροντας ευκολία μεταφοράς στην τσάντα σας, τουλάχιστον σε σχέση με το σχετικά ογκώδες Osmo Mobile 2. Έρχεται επίσης με κάποια νέα χαρακτηριστικά όπως μία σκανδάλη η οποία επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει κατεύθυνση και modes με ένα κλικ. Υπάρχουν επίσης νέες δυνατότητες στην DJI Mimo εφαρμογή όπως το Story Mode που βοηθά αρχάριους χρήστες να συνθέσουν την ιστορία τους εύκολα και γρήγορα.

Η διάρκεια μπαταρίας παραμένει ίδια με τον προκάτοχό του και αγγίζει τις 15 ώρες λειτουργίας. Η τιμή του ξεκινά από τα €109 και φτάνει τα €129 για την Combo έκδοση η οποία προσφέρει ένα τρίποδα και μία θήκη μεταφοράς. Μπορείτε να τα βρείτε στο website της DJI.

Tags: