Η Samsung είναι έτοιμη να δώσει το Galaxy Fold στην κυκλοφορία ξανά το Σεπτέμβριο

Samsung Galaxy Fold v1.1
25 Ιουλίου 2019 09:56
Η Samsung είναι έτοιμη να δώσει το Galaxy Fold στην κυκλοφορία ξανά το Σεπτέμβριο

Τρεις μήνες χρειάστηκε η Samsung για να φέρει τις αλλαγές που χρειαζόταν το αναδιπλούμενο τηλέφωνό της. Βελτίωσε το μηχανισμό αναδίπλωσης, βελτίωσε την προστασία οθόνης και πλέον επίσημα ανακοινώνει πως η v1.1 έκδοση του Galaxy Fold θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε επιλεγμένες αγορές.

Η Samsung πήρε το χρόνο της για να εκτιμήσει πλήρως το σχεδιασμό του προϊόντος, να κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις και να εφαρμόσει εντατικές δοκιμές για να διασφαλίσει τις αλλαγές που έκανε. Αυτές οι σχεδιαστικές και κατασκευαστικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

Το επάνω προστατευτικό κάλυμμα της Infinity Flex Display έχει επεκταθεί πέρα από το bezel, κάνοντας ξεκάθαρο πως πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι της δομής της οθόνης και δεν πρέπει να αφαιρείται.

Το Galaxy Fold διαθέτει επιπλέον ενισχύσεις για την προστασία της συσκευής από εξωτερικά σωματίδια, διατηρώντας τη μοναδική αναδιπλούμενη εμπειρία:

Οι πάνω και κάτω περιοχές του εύκαμπτου συνδέσμου έχουν ενισχυθεί με νέα καπάκια προστασίας.

Επιπλέον μεταλλικές στρώσεις κάτω από την Infinity Flex Display έχουν προστεθεί για να ενισχύσουν την προστασία της οθόνης.

Το κενό μεταξύ του εύκαμπτου συνδέσμου και του σώματος του Galaxy Fold έχει σμικρυνθεί.