Το Galaxy Note 10 δε θα διαθέτει επέκταση μέσω microSD 

Διέρρευσαν πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα της Samsung

Το Galaxy Note 10 δε θα διαθέτει επέκταση μέσω microSD

Το XDA Developers επικαλείται πηγή η οποία είχε στα χέρια του την πολυαναμενόμενη νέα ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy Note 10 και μέσω Twitter μας αποκαλύπτει ορισμένες λεπτομέρειες. Καταρχάς η αλλαγή που μπορεί να ξεσηκώσει αντιδράσεις είναι η έλλειψη microSD στο απλό μοντέλο. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα microSD στο Note 10 Pro, το οποίο όμως θα είναι και πολύ πιο ακριβό. Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung αφαιρεί τη microSD από τα κινητά της. Το ίδιο είχε κάνει με τα Galaxy S6 και Galaxy Note 5, προκαλώντας αντιδράσεις που την ανάγκασαν να φέρει πίσω το μέσο στα επόμενα μοντέλα. Βέβαια από τότε, ο αποθηκευτικός χώρος έχει κάνει άλματα με εκδόσεις των 512GB ή ακόμα και 1TB.

Άλλες λεπτομέρειες που μαθαίνουμε είναι πως το headphone jack θα είναι παρών, οι απεικονίσεις που βλέπουμε ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα και το SPen θα είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του Note 9.

Δε θα υπάρχει πάνω ακουστικό, τα bezels θα είναι πολύ μικρότερα και η selfie κάμερα θα είναι μία μικρή οπή στο κέντρο του πάνω μέρους. Τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης και το power button θα βρίσκονται αριστερά, ενώ στο software δεν αναμένονται αλλαγές. Στο πίσω μέρος το Note 10 θα διαθέτει 3 κάμερες σε κάθετη διάταξη, ενώ το Note 10 Pro θα διαθέτει μία ακόμα, δεξιά από τις υπόλοιπες κάμερες και κάτω από το φλας.

0 σχολια