MWC 2014 Global Mobile Awards

Τα βραβεία του φετινού συνεδρίου
26 Φεβρουαρίου 2014 08:46
MWC 2014 Global Mobile Awards

Ένα από τα highlights του Mobile World Congress είναι τα Global Mobile Awards, τα οποία απονεμήθηκαν φέτος για 19η φορά. Τις απονομές τις παρουσίασε ο Βρετανός ηθοποιός James Corden, ο οποίος συμμετείχε σε ταινίες όπως "Gulliver's Travels" και "Three Musketeers".

Στις λιγότερο προσανατολισμένες προς το hardware εταιρίες, ξεχώρισαν οι AT&T και FiLIP κερδίζοντας το βραβείο Best Mobile-Enabled Consumer Electronics Device. Ήταν το αποτέλεσμα συνεργασίας των δύο εταιριών, οι οποίες ανέπτυξαν πέρυσι το FiLIP smartwatch το οποίο αποτελούσε και locator για τα παιδιά. Επίσης η AT&T κέρδισε το βραβείο Best Consumer Mobile Service για το Digital Life. Η εφαρμογή Device 6 πήρε το βραβείο Best Entertainment App, ενώ η εφαρμογή για selfies CamMe κέρδισε το βραβείο Most Innovative Mobile App.

Στην κατηγορία των συσκευών η Nokia κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία, ένα για το Nokia Lumia 520 ως Best Low-Cost Smartphone και για το Nokia 105 ως Best Entry-level Smartphone. Τα βραβείο Best Mobile Tablet πήγε στην Apple για το iPad Air, ενώ η LG κέρδισε το βραβείο Most Innovative Device Manufacturer.

Το βραβείο Best Smartphone βασίστηκε σε νούμερα και επιδόσεις της προηγούμενης χρονιάς και το κέρδισε το HTC One. Για τα smartphones και tablets που παρουσιάστηκαν και θα παρουσιαστούν στο MWC υπάρχουν τα βραβεία Best New Mobile Handset, Device και Tablet τα οποία θα ανακοινωθούν στις 27 Φεβρουαρίου.

Tags: