Το Huawei Mate X θα καθυστερήσει μέχρι το Σεπτέμβριο

Για επιπλέον δοκιμές μετά και τα προβλήματα της Samsung
15 Ιουνίου 2019 09:34
Το Huawei Mate X θα καθυστερήσει μέχρι το Σεπτέμβριο

Το 2019 μπήκε δυναμικά στα smartphones και χαρακτηρίστηκε από νωρίς ως η χρονιά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων. Βρισκόμαστε όμως ήδη στα μέσα της χρονιάς, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν τελικά αυτά τα τηλέφωνα. Η Samsung ακύρωσε την κυκλοφορία του Galaxy Fold, με φήμες να κάνουν λόγο για επανακυκλοφορία τον Ιούλιο, φήμες όμως που διαψεύδονται από την ίδια τη Samsung με το νέο παράθυρο να κάνει λόγο για Αύγουστο μαζί με την παρουσίαση του Galaxy Note 10.

Στο μέτωπο της Huawei έχουμε και εκεί καθυστερήσεις. Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε στο CNBC πως η κυκλοφορία του Mate X μεταφέρεται από τον Ιούνιο στον Σεπτέμβριο, καθώς η Huawei έμαθε από τα λάθη της Samsung και παίρνει μέτρα για να σιγουρευτεί πως η δική της κυκλοφορία θα είναι χωρίς προβλήματα, δηλώνοντας επί λέξει πως “δε θέλουμε να κυκλοφορήσουμε ένα προϊόν για να καταστρέψουμε τη φήμη μας”.

Δεν αναφέρθηκε στο ποια είναι τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει η συσκευή, σίγουρα όμως η Huawei θέλει να είναι σίγουρη και να αποφύγει τα λάθη της Samsung για ένα τόσο νέο προϊόν, μιας και είναι αρκετά ακριβότερο. Επίσης δεν αναφέρθηκε καθόλου στις ΗΠΑ και τον εμπορικό πόλεμο που δέχεται ως λόγο της καθυστέρησης, σίγουρα όμως μία κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο θα είναι καλύτερη για ένα νέο προϊόν, όταν και θα έχει εξαντλήσει τον Αύγουστο τις 90 μέρες “παγώματος” του ban που έχει εξασφαλίσει και θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον της.