Elon Musk: Το gaming ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με την τεχνολογία

Η αγάπη του Musk για τα παιχνίδια από τη σκηνή της E3
14 Ιουνίου 2019 10:29
Elon Musk: Το gaming ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με την τεχνολογία

Ο Elon Musk βρέθηκε στη σκηνή της E3 μαζί με τον Todd Howard και μίλησε εκ βαθέων για το πώς τα video games επηρέασαν τη ζωή του και το όραμά του για την τεχνολογία.

Ο λόγος που ασχολήθηκα με την τεχνολογία ήταν τα video games. Πιθανώς να μην είχα αρχίσει προγραμματισμό αν δεν έπαιζα video games. Τα video games είναι μία πολύ ισχυρή πηγή για να κάνεις τα νέα παιδιά να ενδιαφερθούν για την τεχνολογία.

Τόνισε επίσης πως το gaming επηρεάζει τους ανθρώπους σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι φανταζόμαστε και αποκάλυψε πως πολλοί software engineers που εργάζονται αυτή τη στιγμή στην Tesla και την SpaceX, έχουν παρελθόν στο gaming.

Αν δείτε κάποιον σαν τον John Carmack (Oculus CTO), ο οποίος είναι ένας εκπληκτικός software engineer, ήταν και πολύ καλός μηχανικός αεροδιαστημικής και αυτό μας δείχνει πως η ικανότητα να λύνεις προβλήματα μεταφέρεται και σε άλλους τομείς.

Αποκάλυψε επίσης πως το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν το Fallout 4, το οποίο ταίριαξε με την ανακοίνωση της έλευσης του Fallout Shelter στα Tesla.

Tags: