Έχοντας βαρεθεί τα leaks, η Google αποκαλύπτει το Pixel 4 πριν την παρουσίασή του 

Με διπλή κάμερα για πρώτη φορά

Έχοντας βαρεθεί τα leaks, η Google αποκαλύπτει το Pixel 4 πριν την παρουσίασή του

Η αναμονή για το Pixel 4, τη νέα ναυαρχίδα της Google, είναι μεγάλη, κυρίως για τον τομέα της κάμερας όπου έχει αποδείξει πως πρωταγωνιστεί. Η μεγάλη απορία όλων ήταν αν θα συνεχίσει να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα, αρνούμενη πεισματικά να ενσωματώσει παραπάνω από μία κάμερα στο πίσω μέρος, μιας και τα προηγούμενα Pixels με μία κάμερα έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Έχοντας κουραστεί από τις υποθέσεις και τα leaks, αποφάσισε σε μία ασυνήθιστη για την Google κίνηση, να αποκαλύψει από τώρα το Pixel 4, τουλάχιστον εμφανισιακά. Με μια ανάρτηση στο Twitter, αποκαλύπτει πως το τηλέφωνο θα διαθέτει πλέον διπλή κάμερα η οποία μαζί με φλας και έναν αισθητήρα δημιουργούν μία τετράγωνη διάταξη, όπως έχουμε δει στο Huawei Mate 20 Pro και όπως αναμένουμε από το νέο iPhone.

 

Υπάρχει επίσης περίπτωση το εικονιζόμενο τηλέφωνο να είναι το Pixel 4, με το Pixel 4 XL να έρθει με περισσότερες από δύο κάμερες. Όπως και να έχει, η Google φαίνεται να αποφάσισε πως όσο καλό και να είναι το software της κάμερας, δεν μπορεί να αγνοεί πλέον τα σημαντικά οφέλη μιας πολλαπλής διάταξης.

1 comment(s)