Ένα smartphone πάνω από τη σειρά G της LG

Τι ετοιμάζει η εταιρία;
05 Μαρτίου 2015 08:44
Ένα smartphone πάνω από τη σειρά G της LG

Το MWC 2015 τελείωσε. Η Samsung και η HTC παρουσίασαν τις ναυαρχίδες του 2015. Και τώρα είναι η σειρά της LG. Η φημολογούμενη παρουσίαση του LG G4 αναμένεται στα μέσα Απριλίου. Αλλά έχει και έναν ακόμα άσο στο μανίκι της η LG.

Σύμφωνα με το CEO της LG Mobile, Juno Cho, “σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε ένα προϊόν που στέκεται πάνω από τη G σειρά. Θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του έτους”. Πολλοί πιστεύουν πως θα είναι μια συσκευή ανταγωνιστική της Note σειράς της Samsung, στηρίζοντας αυτή την άποψη με το γεγονός πως το Δεκέμβριο η LG κατέθεσε πατέντα για το ονομαζόμενο “G Pen”, ένα smart stylus στα πρότυπα του S Pen.

Ο Cho συμπλήρωσε πως “το να παράγουμε τα δικά μας chips είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε ακόμα προβλήματα τα οποία πρέπει να λύσουμε, αλλά η δεύτερη και τρίτη γενιά επεξεργαστών θα είναι πολύ καλύτερη” και αναφερόμενος στη Samsung δήλωσε πως “η Samsung έκανε πολύ καλή δουλειά με το Galaxy S6. Πιστεύω πως το δικό μας G4 θα είναι εξίσου καλό. Οι απαιτήσεις αυξήθηκαν και η LG επένδυσε πολλά στο LG G4”.

Tags: