Τι θα μας αποκαλύψει τον Απρίλιο η OnePlus;

Ποια είναι τα σχέδια της εταιρίας;
04 Μαρτίου 2015 09:08
Τι θα μας αποκαλύψει τον Απρίλιο η OnePlus;

Ο ιδρυτής της OnePlus, Carl Pei εντοπίστηκε στο MWC 2015 και δήλωσε πως τον επόμενο μήνα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο προϊόν από την OnePlus. Δήλωσε πως δε θα είναι ούτε smartwatch ούτε tablet. Και πριν βιαστούμε να πούμε “OnePlus Two”, να θυμίσουμε πως υπάρχουν και άλλες πιθανότητες όπως ηχεία, fitness band ή ακόμα και smart TV.

Σύμφωνα πάντως με το Business Insider, το OnePlus 2 θα έρθει με μεταλλικό πλαίσιο. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για τιμή, αλλά σίγουρα πρέπει να περιμένουμε να αυξηθεί. Οι αρχικές προβλέψεις για την κυκλοφορία του OnePlus 2 ανέφεραν το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2015. Εσείς τι πιστεύετε πως θα παρουσιάσει η OnePlus;

Η OnePlus δεν έμεινε αδιάφορη στις εξελίξεις του MWC 2015 και με αναρτήσεις στο Twitter αναφέρεται σε HTC και Samsung. Ένα περισσότερο φιλικό tweet για την HTC μας δείχνει τα HTC M7, M8 και M9 και αναφέρει “Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Μικρές, έξυπνες αλλαγές οδηγούν σε ένα συνολικά καλύτερο προϊόν. Κόλλα πέντε HTC!”. Για τη Samsung είχε μια πιο περιπαικτική διάθεση και ειρωνευόμενη τη φωτογραφία του Galayxy S6 με τον τίτλο “Six Appeal”, έβαλε το OnePlus One στη φωτογραφία, γράφοντας “Αυτό είναι Sex Appeal”.

Tags: