Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 10 

Διέρρευσαν απεικονίσεις 360 μοιρών

Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Note 10

Οι Note συσκευές της Samsung αναμένονται με ανυπομονησία κάθε χρονιά, μιας και αποτελούν ότι πιο ισχυρό έχει να επιδείξει η εταιρία. Παραδοσιακά οι διαρροές ξεκινούν λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση και φέτος δεν αποτελεί εξαίρεση μιας και ήδη ακούσαμε τις πρώτες πληροφορίες. Τώρα, ο γνωστός leaker @OnLeaks σε συνεργασία με το 91mobiles μας δίνει την πρώτη ματιά μας στο Galaxy Note 10.

Το design δε διαφέρει σημαντικά από το Note 9, διαθέτει όμως edge-to-edge οθόνη η οποία διακόπτεται μόνο από την οπή της εμπρόσθιας κάμερας, η οποία αυτή τη φορά βρίσκεται στη μέση και όχι στα δεξιά του πάνω μέρους της οθόνης όπως το Galaxy S10.

Οι προηγούμενες φήμες περί εξάλειψης των φυσικών πλήκτρων και του audio jack είναι μόνο εν μέρει αλήθεια, αφού διακρίνουμε μόνο power button και πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης στην αριστερή πλευρά της συσκευής με το πλήκτρο της Bixby να απουσιάζει. Το audio jack όντως δεν υπάρχει στη συσκευή, αφού στο κάτω μέρος συναντάμε μόνο τη USB-C θύρα, τα ηχεία και το S-Pen. Έτσι πέφτει και το τελευταίο κάστρο του audio jack, μιας και το Galaxy Note 10 θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα της Samsung που δε θα υποστηρίζει την αναλογική θύρα.

Η οθόνη αναμένεται να είναι 6.3 ιντσών με QHD+ ανάλυση. Στο πίσω μέρος θα έχουμε τριπλό σύστημα καμερών σε κάθετη διάταξη αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τη σειρά Galaxy S10. Το πάχος της συσκευής θα είναι 8.5mm συμπεριλαμβανομένης της κάμερας που προεξέχει από σώμα του τηλεφώνου. Η φαινομενική έλλειψη κάποιου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μας κάνει να πιστεύουμε πως το Note 10 θα συνεχίσει με τον υπερηχητικό αισθητήρα του S10 κάτω από την οθόνη.

Το Galaxy Note 10 δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία παρουσίασης, η ιστορία όμως μιλάει για αρχές Αυγούστου.

0 σχολια