Galaxy S10 | Η Samsung αποσύρει το νέο update

Μετά από αναφορές για bugs
29 Μαΐου 2019 10:14
Galaxy S10 | Η Samsung αποσύρει το νέο update

Τα προβληματικά updates είναι μία σύγχρονη πραγματικότητα και πολλοί μεγάλοι κατασκευαστές έχουν το μερίδιό τους τα τελευταία  χρόνια. Άλλη μια τέτοια περίπτωση είναι η πρόσφατη της Samsung, όπου το νέο update του Galaxy S10 προκάλεσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που έλυσε.

Αρκετοί χρήστες είδαν τα τηλέφωνά τους να παγώνουν μετά την εγκατάσταση του update, εφαρμογές δυσλειτουργούσαν και το τηλέφωνο έκανε μόνο του επανεκκίνηση. Μερικοί είδαν και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων να γίνεται πιο αργός, ενώ η επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις δε διόρθωνε το πρόβλημα. Δεν έγινε γνωστό τι ακριβώς προκαλούσε αυτή τη συμπεριφορά στο τηλέφωνο, τα προβλήματα όμως ήταν αρκετά για να αποσύρει η Samsung το update. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση πότε θα δοθεί η αναβάθμιση ξανά στην κυκλοφορία. Μέχρι τότε, καλό θα ήταν να αποφύγετε να εγκαταστήσετε την έκδοση XXU1ASE5. Το νέο update πέρα από τις καθιερωμένες αναβαθμίσεις ασφαλείας θα φέρει και βελτίωση στο Night Mode της κάμερας.

Ανανέωση 30/05

Η Samsung έδωσε σε κυκλοφορία το update XXU1ASE6, το οποίο αντικαθιστά το XXU1ASE5. Προς το παρόν η κυκλοφορία περιορίζεται στην Ελβετία και αν κυλήσει ομαλά θα το δούμε και στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.