YouTube: Ο αριθμός των subscribers θα είναι πλέον...στο περίπου

Σε στρογγυλοποιήσεις προχωρά η Google
23 Μαΐου 2019 11:03
YouTube: Ο αριθμός των subscribers θα είναι πλέον...στο περίπου

Ο αριθμός των subscribers είναι ένα κριτήριο για να καταλάβει κάποιος πόσο μεγάλο είναι ένα YouTube κανάλι. Αυτό το νούμερο μάλιστα χρησιμοποιείται και από τρίτους για να προσφέρει ακόμα περισσότερο YouTube περιεχόμενο. Πρόσφατο παράδειγμα η ζωντανή αναμέτρηση Pew Die Pie vs T-Series η οποία συγκέντρωσε 116 εκατομμύρια προβολές χρησιμοποιώντας νούμερα που παρείχε το Social Blade για τον αριθμό των subscribers μέσω του API του YouTube.

Τώρα όμως η Google αποφάσισε να κρύψει τον ακριβή αριθμό των συνδρομητών στα YouTube κανάλια.

Πώς ακριβώς θα μοιάζει αυτό; Για κανάλια με λιγότερους από 1.000 συνδρομητές, ο ακριβής αριθμός συνδρομητών θα φαίνεται ακόμα. Μόλις το κανάλι σας περάσει τους 1.000 συνδρομητές, θα ξεκινήσουμε να δείχνουμε ένα στρογγυλοποιημένο αριθμό στα νούμερα των συνδρομητών.

Ουσιαστικά, χρήστες από 1.000 έως 99.999 συνδρομητές θα βλέπουν τα νούμερά τους στρογγυλοποιημένα  στην εκατοντάδα, χρήστες από 100.000 έως εκατομμύριο θα βλέπουν στρογγυλοποίηση στη χιλιάδα και χρήστες με δεκάδες εκατομμύρια συνδρομητές θα βλέπουν στρογγυλοποίηση στο εκατομμύριο. Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν για όλους τον Αύγουστο.