Η Apple παρουσιάζει το πρώτο οκταπύρηνο MacBook Pro

Το ισχυρότερο Mac notebook που έχει κυκλοφορήσει
22 Μαΐου 2019 10:42
Η Apple παρουσιάζει το πρώτο οκταπύρηνο MacBook Pro

Η Apple ανανέωσε τα MacBook Pro μοντέλα της στις 13 και 15 ίντσες και εισάγει μερικές βελτιώσεις. Καταρχάς τα προβλήματα που παρουσίαζαν τα πληκτρολόγια των προηγούμενων μοντέλων και είχε αναγνωρίσει η Apple, έχουν πλέον λυθεί, ενώ αναβάθμιση συναντάμε και στους Intel επεξεργαστές.

Στις 15 ίντσες έχουμε πλέον τους 9ης γενιάς επεξεργαστές της Intel με το βασικό μοντέλο να ξεκινά με εξαπύρηνο i7 στα 2.6GHz, επιτυγχάνοντας 4.5GHz με turbo boost. Πρωτιά για την Apple αποτελεί το επόμενο σε σειρά μοντέλο, αφού είναι το πρώτο MacBook με οκταπύρηνο επεξεργαστή. Λόγος για το μοντέλο με τον i9 στα 2.3GHz. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα για έναν οκταπύρηνο i9 στα 2.4GHz με turbo boost στα 5.0GHz.

Το MacBook Pro των 13 ιντσών με touch bar αναβαθμίζει το βασικό μοντέλο με 8ης γενιάς τετραπύρηνο i5 επεξεργαστή στα 2.4GHz, φτάνοντας μέχρι και τετραπύρηνο i7. Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των GPUs, παραμένουν ίδια.

Τέλος, η Apple λέει πως έχει δημιουργήσει ένα νέο υλικό ως μέρος του butterfly μηχανισμού του πληκτρολογίου, που θα λύσει τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σε προηγούμενους χρήστες.

Οι τιμές των νέων MacBook Pro στις 13 και 15 ίντσες ξεκινούν από τα $1.799 και $2.399 αντίστοιχα.

Tags: