Η πρώτη hardware συσκευή του Spotify είναι για το αυτοκίνητο 

Ακούστε μουσική με το “Car Thing”

Η πρώτη hardware συσκευή του Spotify είναι για το αυτοκίνητο

Το επιχειρηματικό μοντέλο του Spotify βασίζεται στο streaming μουσικής, ωστόσο αποτελεί ρίσκο για κάθε εταιρία τέτοιου μεγέθους να βασίζεται μόνο σε μία πηγή χρηματοδότησης. Apple, Google και Amazon έχουν έσοδα από διάφορες πηγές και φαίνεται πως το ίδιο θέλει να καταφέρει και το Spotify. Έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο hardware. Αποκάλυψε μία συσκευή με την οποία μπορεί κάποιος να κάνει streaming μουσικής στο αυτοκίνητό του και την ονόμασε πολύ απλά “Car Thing”.

Το Car Thing δεν είναι ακόμα εμπορικό προϊόν και βρίσκεται στα αρχικά στάδια δοκιμών. Δοκιμές οι οποίες θα καθορίσουν αν αξίζει να προχωρήσει η εταιρία με το προϊόν.

Ενώ ξέρουμε πως υπάρχουν κάποιες εικασίες σχετικά με τα μελλοντικά μας σχέδια, το Car Thing αναπτύχθηκε για να βοηθήσει να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που ακούνε οι άνθρωποι μουσική και podcasts. Ο σκοπός μας παραμένει να γίνουμε η νούμερο ένα πλατφόρμα ήχου – όχι να δημιουργήσουμε hardware.

Με πλατφόρμες όπως το CarPlay της Apple και το Android Auto της Google να προσφέρουν ήδη δυνατότητα streaming μουσικής στο αυτοκίνητο, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι διαφορετικό μπορεί να φέρει το Spotify για να ξεχωρίσει.

0 σχολια