Google Pixel 3A και 3A XL: Τα νέα πιο οικονομικά Pixel είναι εδώ

Με τιμή που ξεκινά από τα $399
07 Μαΐου 2019 23:16
Google Pixel 3A και 3A XL: Τα νέα πιο οικονομικά Pixel είναι εδώ

Στα πλαίσια του Google I/O 2019, ο αμερικανικός κολοσσός ανακοίνωσε δύο νέα smartphones. Ο λόγος γίνεται για τα Google Pixel 3A και Google Pixel 3A XL.

Πρόκειται για δύο πιο οικονομικές  προσθήκες στην Pixel οικογένεια συσκευών που πρακτικά δανείζονται τα βασικά χαρακτηριστικά των Pixel 3, όπως η εξαιρετική κάμερα. Δυστυχώς, για να επιτευχθεί η φθηνότερη τιμή έχουν γίνει κάποιες περικοπές. Συγκεκριμένα, έχουμε κατασκευή από πλαστικό στο πίσω μέρος αντί για γυαλί, τον πιο τυπικών επιδόσεων Snapdragon 670 επεξεργαστή, περιορισμό στα 64GB ως το μέγιστο χώρο αποθήκευσης και τέλος απουσιάζει και η ασύρματη φόρτιση καθώς και η πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης.

Η μεγαλύτερη από τις δύο συσκευές, το Pixel 3A XL, έχει Full HD+ OLED οθόνη 6 ιντσών. Από την άλλη, το μικρότερο 3A έχει οθόνη 5.6 ιντσών, επίσης Full HD+ ανάλυσης και OLED τεχνολογίας. Και οι δύο συσκευές έχουν μνήμη RAM που ανέρχεται στα 4GB, στερεοφωνικά ηχεία και Bluetooth 5.0 για την ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές και περιφερειακά. Όσον αφορά τη μπαταρία, το XL έχει χωρητικότητα 3,700mAh, ενώ το μικρότερο 3A έχει μπαταρία 3,000mAh. Φυσικά υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση μέσω καλωδίου.

Το highlight των δύο συσκευών είναι η κάμερά τους, η οποία είναι δοκιμασμένη και έχει τις ίδιες δυνατότητες με το Pixel 3, όπως το Night Sight και το Portrait Mode. Καθώς μιλάμε για Pixel συσκευή, υπάρχει ενσωμάτωση του Google Assistant και η εταιρία υπόσχεται updates για τρία χρόνια.

Η τιμή του Google Pixel 3A ανέρχεται σε $399. Από την άλλη, το Pixel 3A XL κοστίζει $479.