Η Razer αποκαλύπτει τα νέα Star Wars περιφερειακά της

Ελάτε στη σκοτεινή πλευρά
04 Μαΐου 2019 09:27
Η Razer αποκαλύπτει τα νέα Star Wars περιφερειακά της

Οι fans του Star Wars θα μπορέσουν να διακοσμήσουν το PC setup τους με τα αντίστοιχα περιφερειακά χάρη στη Razer. Η εταιρία ανακοίνωσε τρία νέα περιφερειακά, ενόψει και της 4ης Μαΐου, τη γιορτή του Star Wars γνωστή και ως “May the fourth be with you”.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα extra large mouse mat, ένα mouse και ένα keyboard. Πρόκειται για υπάρχοντα προϊόντα της Razer τα οποία έρχονται με εικαστικό Star Wars Stormtroopers, όπως το Razer Goliathus Extended gaming mouse mat, το Razer Atheris ασύρματο ποντίκι και το Razer BlackWidow Lite μηχανικό πληκτρολόγιο.

Το Star Wars είναι ένα πολιτισμικό φαινόμενο με πλούσια ιστορία όχι μόνο στο σινεμά αλλά και στο gaming. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη Lucasfilm για να δημιουργήσουμε αυτήν την ειδική συλλογή για τους μεγαλύτερους fans μας και που φέρνουμε το σχεδιασμό της ιστορίας των πιο εμβληματικών χαρακτήρων στα gaming περιφερειακά.

Προς το παρόν βρίσκονται διαθέσιμα στην αμερικανική έκδοση του site της Razer με τιμή $99 για το πληκτρολόγιο, $59 για το ποντίκι και $34 για το gaming mat.