Τι περιμένουμε από το MWC 2015

Όλα όσα θα δούμε τις επόμενες ημέρες
01 Μαρτίου 2015 13:28
Τι περιμένουμε από το MWC 2015

Ξεκινώντας από σήμερα, το Mobile World Congress 2015 θα επιτρέψει στις εταιρίες των mobiles να μας παρουσιάσουν ότι καινούριο έχουν στο οπλοστάσιο τους. Την αρχή κάνει η HTC σε λιγότερο από μία ώρα και θα την ακολουθήσει η Samsung στις 19:30. Και οι δύο εταιρίες θα παρουσιάσουν τις νέες ναυαρχίδες τους. Ο “πόλεμος” των leaks και των πληροφοριών των δύο smartphone ήταν τόσο έντονος εδώ και ένα μήνα, που δεν αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα ως προς τα χαρακτηριστικά των συσκευών, αφήνοντας μας να αναμένουμε στην επίσημη παρουσίαση, μια επιβεβαίωση των όσων ήδη γνωρίζουμε.

Η LG έχοντας παρουσιάσει ήδη το G Flex 2, θα παρουσιάσει τώρα και το Watch Urbane LTE, το νέο της smartwatch με WebOS. H Sony με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, θα περιοριστεί στην παρουσίαση του νέου tablet της, Xperia Z4 Tablet και ενός mid-range smartphone, του Xperia M4 Aqua.

Η Microsoft θα μας δώσει μια καλύτερη ματιά στα Windows 10 για Mobile και η Huawei θα παρουσιάσει το νέο της Android Wear smartwatch. Μεταξύ των μεγάλων εταιριών θα δούμε και μικρότερες, με παρουσιάσεις gadget και άλλων συσκευών που θα μας δείξουν την κατεύθυνση για την τεχνολογία του μέλλοντος. Μείνετε συντονισμένοι εδώ στους Unboxholics για την πλήρη ενημέρωση σας το επόμενο πενταήμερο.

Tags: