Κατάπιε καταλάθος ένα AirPod, το αφόδευσε και λειτουργεί ακόμα

Η αηδιαστική ιστορία ενός Ταϊβανέζου
03 Μαΐου 2019 10:28
Κατάπιε καταλάθος ένα AirPod, το αφόδευσε και λειτουργεί ακόμα

Ένας άντρας από την  Ταϊβάν έπεσε για ύπνο με τα AirPods στα αυτιά του. Όταν ξύπνησε το ένα έλειπε. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εντοπισμού με το iPhone του, διαπίστωσε με τρόμο πως βρισκόταν στο εσωτερικό του στομαχιού του, αφού με κάποιο τρόπο το είχε καταπιεί τη νύχτα.

Έλεγξα κάτω από την κουβέρτα και κοίταξα τριγύρω αλλά δεν μπορούσα να το βρω. Τότε κατάλαβα πως ο ήχος ερχόταν από το στομάχι μου.

Έπειτα πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και εκεί μία ακτινογραφία επιβεβαίωσε την υποψία του. Ευτυχώς για αυτόν, το ακουστικό περνούσε ήδη από το εντερικό του σύστημα, γλιτώνοντας το χειρουργείο και το μόνο που έπρεπε να κάνει είναι να περιμένει να βγει…φυσικά.

Παίρνοντας και κάποια καθαρτικά, η στιγμή δεν άργησε να έρθει και κατάφερε να αφοδεύσει το AirPod. Το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα αηδιαστικό της υπόθεσης, είναι πως αφού το πήρε και το καθάρισε, διαπίστωσε πως λειτουργούσε ακόμα και μάλιστα είχε 41% μπαταρία.

Ο γιατρός των επειγόντων περιστατικών που υποδέχτηκε το νεαρό, σημείωσε πως το πλαστικό περίβλημα του AirPod τον προστάτευσε από μία αντίδραση των υγρών του στομαχιού με τα εσωτερικά μέρη της μπαταρίας, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει ρήξη στο γαστρεντερικό του σύστημα.

Tags: