Το iPhone X είναι το τηλέφωνο με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2018

Όλες οι κορυφαίες θέσεις ανήκουν στην Apple
01 Μαΐου 2019 10:23
Το iPhone X είναι το τηλέφωνο με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2018

Το iPhone X έφερε το 2017 την πρώτη ουσιαστική σχεδιαστική ανανέωση στα iPhone εδώ και χρόνια. Ήταν επίσης και το πρώτο iPhone του οποίου το βασικό μοντέλο ξεπερνούσε τα €1.000. Η τιμή φαίνεται πως δεν αποθάρρυνε τους χρήστες της Apple, αφού νέα έρευνα της Counterpoint Research αποκαλύπτει πως το iPhone X ήταν το τηλέφωνο με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2018.

Μάλιστα αν προσέξετε το γράφημα, η Apple επικρατεί σε όλες τις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης, με δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση να καταλαμβάνουν τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone 7 αντίστοιχα. Μέσα στη δεκάδα βρίσκονται και τα iPhone Xs Max και iPhone XR. Τη δεκάδα συμπληρώνει η Samsung και η Xiaomi, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δε βρίσκονται άλλα brands μέσα, όπως η Huawei η οποία έχει ξεπεράσει την Apple ως ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως.

Μπορεί λοιπόν ως εταιρίες, άλλες να πουλάνε περισσότερες συσκευές από την Apple, αλλά δεν έχουν ένα συγκεκριμένο μοντέλο που να πουλάει τόσο καλά όσο το iPhone.