Το Xperia Z2 smartphone είναι εδώ

Ο διάδοχος του Z1 κατέφτασε αφήνοντας πίσω τα προβλήματα του παρελθόντος
24 Φεβρουαρίου 2014 10:00
Το Xperia Z2 smartphone είναι εδώ

Το Sony Xperia Z1 είναι μόνο 6 μήνες διαθέσιμο στην αγορά αλλά η Sony αποφάσισε πως χρειάζεται ήδη αναβάθμιση και για αυτό το λόγο παρουσίασε το Xperia Z2 στην MWC 2014. Η νέα αυτή συσκευή αποτελεί την ναυαρχίδα της Sony σε ότι αφορά την κατηγορία των smartphones με ένα από τα νέα χαρακτηριστικά της να είναι η Live Color LED οθόνη της σε μία προσπάθεια ανταγωνισμού των οθονών των iPad Air και iPhone 5S. 

Στο πρώτο του hands-on, το The Verge κάνει λόγο για μεγάλη βελτίωση σε ότι αφορά την 5.2 ιντσών οθόνη του όπου το Z1 είχε τρομερά προβλήματα σε αυτό το τομέα π.χ "ξεπλυμένα χρώματα". Από εκεί και πέρα, το Xperia Z2 τροφοδοτείται από μία μπαταρία 3200mAh, 3GB RAM, 20,7MP κάμερα με δυνατότητα καταγραφής 4K video και τον νέο τετραπύρηνο Snapdragon 801.

Το Xperia Z2 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές (μαύρο, μωβ και άσπρο) τον Μάρτιο με προεγκατεστημένη την 4.4 έκδοση του Android λειτουργικού και θα κοστίζει €699. Θα ανανεώσουμε την είδηση μόλις η Sony κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Tags: