Το Samsung Galaxy A80 έρχεται με μπροστινή πλευρά όλη οθόνη

Περιστρεφόμενη κάμερα και χωρίς notch
10 Απριλίου 2019 15:54
Το Samsung Galaxy A80 έρχεται με μπροστινή πλευρά όλη οθόνη

Η Samsung μόλις αποκάλυψε το νέο μέλος της mid-range συλλογής της. Το Galaxy A80 έρχεται με μια μεγάλη AMOLED οθόνη των 6.7 ιντσών με ανάλυση 1080x2400, η οποία καταλαμβάνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος της συσκευής, χωρίς να διακόπτεται από κάποιο notch για την selfie κάμερα, ενώ και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη. Και πώς θα τραβάμε selfie πολύ λογικά θα ρωτήσετε. Η Samsung μπαίνει στον τομέα των περιστρεφόμενων καμερών, προσφέροντας ως selfie κάμερα την κύρια διάταξη καμερών του τηλεφώνου, οι οποίες βρίσκονται κανονικά στο πίσω μέρος του. Όταν μπαίνετε λοιπόν στη λειτουργία εμπρόσθιας κάμερας, το πάνω κομμάτι του πίσω μέρους που διαθέτει την κάμερα ανασηκώνεται και η ίδια η τριπλή κάμερα περιστρέφεται, δίνοντας τη δυνατότητα να καταγράψετε selfies με την ισχύ του τριπλού συστήματος.

Οι κάμερες αποτελούνται από μία κύρια κάμερα 48MP με f/2.0, μία ultrawide 8MP με 123 μοίρες γωνία λήψης και ένα 3D αισθητήρα βάθους ο οποίος προσφέρει Live Focus mode ακόμα και σε video. Μιλώντας για video, βρίσκουμε τη super steady λειτουργία και την AI αναγνώριση σκηνής που έχουμε και στη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας.

Στα υπόλοιπα τεχνικά  χαρακτηριστικά έχουμε οκταπύρηνο επεξεργαστή, 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και 3.700mAh μπαταρία η οποία φορτίζει με 25W Super Fast Charging.

Το Galaxy A80 θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις 29 Μαΐου και θα κοστίζει €649.