Η Huawei αποκαλύπτει το P30 στο δικό της website

Quad camera με 10x υβριδικό zoom
23 Μαρτίου 2019 09:07
Η Huawei αποκαλύπτει το P30 στο δικό της website

Τρεις ημέρες απέμειναν για την επίσημη παρουσίαση του Huawei P30, αλλά δεν έχουν μείνει πολλά κρυφά για τη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας. Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως μάλιστα από την ίδια την Huawei, η οποία ανάρτησε στο website της φωτογραφίες του τηλεφώνου. Πριν “κατέβει” το site, o γνωστός leaker Evan Blass πρόλαβε να μοιραστεί με το κοινό του τις πληροφορίες.

Αποκαλύπτεται λοιπόν πως το P30 Pro έρχεται με quad-camera και χαρακτηριστικά όπως βελτιωμένη καταγραφή video τη νύχτα και dual-view video mode. Το dual-view video mode θα γίνει διαθέσιμο μετά την κυκλοφορία της συσκευής με update και θα προσφέρει την επιλογή να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα δύο από τις τέσσερις κάμερες του τηλεφώνου – τον κύριο φακό και τον zoom.

Μαζί με το Huawei P30 Pro θα έρθει και το Huawei Watch GT Active edition, το οποίο θα δοθεί δωρεάν με κάθε αγορά P30 και P30 Pro μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η επίσημη παρουσίαση του P30 αναμένεται στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι. Οι Unboxholics θα είναι παρόντες και θα σας μεταφέρουν άμεσα όλες τις πληροφορίες.