Νέες 4Κ και 5K οθόνες από την LG για χρήστες Mac

Η νέα σειρά UltraFine
27 Φεβρουαρίου 2019 12:02
Νέες 4Κ και 5K οθόνες από την LG για χρήστες Mac

Pro Retina Display τεχνολογία με πλούσια χρώματα και 99% χρωματικό φάσμα P3 υπόσχονται οι νέες 4K και 5K οθόνες της LG από τη σειρά UltraFine. Πολλαπλές θύρες επιτρέπουν την αναπαραγωγή πολυμέσων, φόρτισης κινητών και σύνδεση φυσικά με Mac υπολογιστές. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

 

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου, 2019 — Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη σειρά LG UltraFine Monitors που περιλαμβάνει οθόνες ανάλυσης 4K και 5Κ και διαθέτουν υψηλή ευκρίνεια, μοναδικά χρώματα και υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά. Παρ’ όλο που πολλοί χρήστες δυσκολεύονται να βρουν μια συμβατή εξωτερική οθόνη για έναν υπολογιστή Mac, η LG προσφέρει την ιδανική λύση με την οθόνη LG 27" UltraFine™ 5K MD5KA-B για το MacBook Pro, και την οθόνη LG 22" UltraFine™ 4K MD4KA-B για όσους χρησιμοποιούν MacBook.

Οι UltraFine οθόνες είναι υπερ-υψηλής ευκρίνειας οι οποίες χρησιμοποιώντας 218 PPI 5K ultra-fine pixel ανά ίντσα για την απόδοση ανάλυσης 5K (5120X2880) και 219 PPI 4K ultra-fine για την 4K (4096X2304), αποδίδουν τον αντίστοιχο αριθμό pixel ανά ίντσα (PPI) με την τεχνολογία Pro Retina Display του νέου MacBook. Έτσι, ο χρήστης μπορεί πλέον να απολαύσει την υψηλή ακρίβεια και τη λεπτομερή εικόνα ενός Mac σε μεγάλη οθόνη 5K ή 4K. Επιπλέον, με την οθόνη υψηλής ανάλυσης 5K ή 4K μπορεί να δει περισσότερες λεπτομέρειες και πιο πλούσια χρώματα, χάρη στο χρωματικό φάσμα P3 99% που παρέχει τη δυνατότητα για επεξεργασία φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης με ακρίβεια και δημιουργία τέλειας εικόνας.

Για απόλυτη ορατότητα και ζωντανή, ρεαλιστική εικόνα, οι οθόνες LG UltraFine 5K και 4K προσφέρουν φωτεινότητα 500cd/m2 και μπορούν να αποδώσουν μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και αντίθεσης, παρέχοντας μια πιο αληθινή αναπαράσταση της φύσης κατά την επεξεργασία μιας οπτικής εικόνας ή την εργασία σε μια οπτική εικόνα. Παράλληλα, η υψηλή ανάλυση 5K ή 4K σε συνδυασμό με την τεχνολογία IPS ελαχιστοποιεί τη χρωματική αλλοίωση για εικόνες με λεπτομέρεια, ακρίβεια και σταθερό χρώμα στην οθόνη από τη μία άκρη έως την άλλη, για τέλειο οπτικό αποτέλεσμα.

Η οθόνη LG UltraFine™ 5K 27MD5KA-B διαθέτει εσωτερική webcam και ηχείο με φωνητική απόκριση, παρέχοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ταινίες, να πραγματοποιεί κλήσεις ή να συνομιλεί σε chat. Απ’ την άλλη, τα εγκατεστημένα ηχεία της LG UltraFine™ 4K 22MD4KA-B προσφέρουν ήχο με πλούσια μπάσα και έχουν σχεδιαστεί για την ελαχιστοποίηση της απώλειας ήχου και για τη σταθερή απόδοση για μια άνετη και ισορροπημένη εμπειρία ακρόασης.

Ως προς την πολυλειτουργικότητα, οι πολλαπλές θύρες για μετάδοση δεδομένων, αναπαραγωγή βίντεο 4K και φόρτιση ισχύος μπορούν να αντικατασταθούν με το καλώδιο USB-C που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα για τη φόρτιση κινητών και του MacBook σε ισχύ έως 60W. Επίσης, η δυνατότητα LG Screen Manager έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση με το λειτουργικό σύστημα macOS ώστε να προσφέρει ένα πλήθος διαφορετικών και ισχυρών επιλογών πολυλειτουργικής οθόνης. Για παράδειγμα, προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης διαίρεσης της οθόνης σε δύο έως τέσσερα πλαίσια σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη.

Τα δύο νέα μοντέλα LG UltraFine Monitors διαθέτουν εύκολη ρύθμιση ύψους/κλίσης και εύχρηστη βάση επιτοίχιας στήριξης για χρήση με βραχίονα στερέωσης VESA. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το ύψος της οθόνης δημιουργώντας ένα πιο προσωπικό, άνετο περιβάλλον. Τέλος, ο αναλυτικός έλεγχος των ρυθμίσεων της οθόνης, όπως της φωτεινότητας, μπορεί να γίνει μέσω του macOS χωρίς τη χρήση πλήκτρων.

Τέλος, τα UltraFine monitors, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel."