Video με νέες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Fold

Λεπτομέρειες και πλήρης χρήση του τηλεφώνου
25 Φεβρουαρίου 2019 11:23
Video με νέες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Fold

Η Samsung μπορεί να παρουσίασε το Galaxy Fold στο Unpacked event, ωστόσο η συσκευή δεν ήταν διαθέσιμη στο χώρο δοκιμών για τους δημοσιογράφους και αρκεστήκαμε να το δούμε μόνο στα χέρια στελεχών. Τώρα, η εταιρία επανέρχεται με ένα νέο video στο οποίο προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναδιπλούμενο τηλέφωνό της.

Αυτό που απασχολεί περισσότερο τους πιθανούς χρήστες είναι η ανθεκτικότητα μιας τέτοιας συσκευής, καθώς διαθέτει περισσότερα κινούμενα μέρη από ένα παραδοσιακό smartphone, συμπεριλαμβανομένης της εύκαμπτης OLED οθόνης. Το video μας δείχνει πως το Galaxy Fold αφήνει ένα μικρό κενό στον μεντεσέ, με τη λογική να λέει πως κάτι τέτοιο θα εμποδίσει τα δύο μισά της οθόνης από το να γρατζουνάνε το ένα το άλλο όταν η συσκευή διπλώνει.

Στο video αναφέρονται επίσης μερικά χαρακτηριστικά του Galaxy Fold, όπως η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση που είδαμε στο Galaxy S10 και η υποστήριξη Samsung DeX. Η συσκευή διαθέτει έξι κάμερες συνολικά, τρεις στο πίσω μέρος, δύο εσωτερικές και μία επιπλέον στην κορυφή του καλύμματος της οθόνης.