Η LG παρουσιάζει τα νέα LG G8 και LG V50

Πρωτοποριακές τεχνολογίες
25 Φεβρουαρίου 2019 10:04
Η LG παρουσιάζει τα νέα LG G8 και LG V50

Η LG παρουσίασε με μιας δύο high-end τηλέφωνα, το LG G8 ThinQ και το LG V50. Ξεκινώντας με το LG G8, έχουμε οθόνη 6.1 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος οι κάμερες βρίσκονται μέσα στο προστατευτικό γυαλί και δεν ξεχωρίζουν από το σώμα του τηλεφώνου. Ακουστικό δεν υπάρχει στο τηλέφωνο μιας και η LG το αντικατέστησε με την τεχνολογία Crystal Sound OLED, η οποία χρησιμοποιεί το γυαλί της οθόνης ως ηχείο δονώντας την στις κατάλληλες συχνότητες. Η τεχνολογία αυτή δεν είναι νέα, η LG τη χρησιμοποιεί ήδη στις τηλεοράσεις της και τώρα τη φέρνει και στα τηλέφωνά της.

Δίπλα στη selfie κάμερα έχει προσθέσει μία ToF (time of flight) κάμερα η οποία αντιλαμβάνεται το βάθος και πραγματοποιεί 3D σαρώσεις του περιβάλλοντος για να δώσει bokeh εφέ στις φωτογραφίες ή να πραγματοποιήσει ασφαλές κλείδωμα προσώπου. Το ξεκλείδωμα της συσκευής γίνεται επίσης και με το “διάβασμα” της παλάμης σας, με τις υπέρυθρες ακτίνες να σαρώνουν τις φλέβες του χεριού σας.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε OLED οθόνη 6.2 ιντσών FHD+, 6GB RAM και 64/128GB αποθηκευτικού χώρου και 3.500mAh μπαταρία. Το τριπλό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος επιτρέπει καταγραφή video με bokeh εφέ.

Το πρώτο 5G τηλέφωνο της LG θα είναι το LG V50. Στο σχεδιασμό μοιάζει με το LG G8 με τις κάμερες να μην ξεχωρίζουν από την επιφάνεια του τηλεφώνου. Θα διαθέτει επίσης επιλογή διπλής αναδιπλούμενης οθόνης, αλλά όχι στα πρότυπα του Galaxy Fold και του Mate X.

Ο Snapdragon 855 σε συνδυασμό με το X50 5G modem υπόσχονται νέες μορφές επικοινωνίας και διασκέδασης. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου, 8MP+5MP εμπρόσθιες κάμερες, 16MP+12MP+12MP κάμερες στο πίσω μέρος και μπαταρία 4.000mAh. Το LG V50 θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας ή τιμές για τις δύο συσκευές δεν ανακοινώθηκαν.

Tags: