Ακυρώνεται το Razer Phone 3; 

Απολύσεις φέρνουν αναταράξεις στην εταιρία

Ακυρώνεται το Razer Phone 3;

Σε περίοδο αναδιοργάνωσης βρίσκεται η Razer και μόλις πριν μια βδομάδα αποφάσισε να κλείσει το Razer Game Store της, αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του smartphone τμήματός της. Το DroidLife επικαλείται ανώνυμη πηγή η οποία ισχυρίζεται ότι η Razer απέλυσε την πλειοψηφία του εργατικού δυναμικού στο mobile κομμάτι της, συμπεριλαμβανομένων μηχανικών και στελέχη marketing. Σύμφωνα πάντα με την αναφορά, κράτησε μόνο μερικούς υπαλλήλους οι οποίοι θα συνεχίσουν να εργάζονται στα software updates του Razer Phone 2, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για ένα Razer Phone 3.

Έκτοτε η Razer επιβεβαίωσε πως “κλείνει αρκετά projects” και πως απέλυσε περίπου 30 υπαλλήλους, ενώ άλλοι υπάλληλοι του τμήματος μετακινήθηκαν σε άλλα τμήματα της εταιρίας. Ωστόσο η ανακοίνωση επιμελώς απέφυγε να αναφερθεί συγκεκριμένα στο Razer Phone 3.

Βλέπουμε μεγάλες ευκαιρίες στο mobile gaming χώρο που δημιουργήσαμε με το Razer Phone και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτήν την κατηγορία μέσω ενός συνδυασμού hardware και software πρωτοβουλιών. Εργαζόμαστε πάνω σε νέα εντυπωσιακά projects στο mobile και θα μοιραστούμε όλα τα νεότερα μόλις είμαστε έτοιμοι. Το Razer Phone 2 θα συνεχίσει να πωλείται και δεσμευόμαστε πως θα το υποστηρίζουμε με τα τελευταία updates και χαρακτηριστικά.

0 comment(s)